Сексапільна Астаф’єва в образі Мерилін Монро засвітила соски у ефектному кліпі

Сексапільна Астаф’єва в образі Мерилін Монро засвітила соски у ефектному кліпі

Сексапільна Астаф’єва в образі Мерилін Монро засвітила соски у ефектному кліпі

Артистка випустила відео на композицію "Самое главное".

Співачка Даша Астаф’єва, нареченому якої подовжили домашній арешт, продовжує радувати шанувальників сольною творчістю.

Так, сьогодні світ побачив новий кліп виконавиці на трек "Самое главное". Режисером роботи став Костянтин Гордієнко. За його задумом Даша опиняється в оточенні чоловіків, яких на екрані втілили танцівники з балету FREEDOM.

Разом з ними Астаф’єва танцює, виконує складні трюки. У кліпі зірка з’являється у декількох спокусливих образах. Глядачі побачать Дашу білявкою в образі Мерилін Монро, у прозорому боді, з-під якого видно груди знаменитості та у тілесному боді з накидкою.

"Я зрозуміла, що кохання потрібно творити, захищати і дарувати іншим людям! І коли це робиш, світ відповідає тим же. Цього року я вперше відчула, що таке бути відповідальною за своє щастя. Виявилося, що це легко, коли поруч є кохана людина. Завдяки йому у мене вийшло змінити своє життя. Через десять років плідної і прекрасної творчості в складі гурту NIKITA, я перестала бути його частиною. І зараз я створюю себе і своє ім'я заново. Я вдячна всім, з ким я шукала себе і ділила кожен день. Я вдячна негараздам ​​і складнощам, які пережила, адже саме в ці моменти я відчула опору колег і любов глядачів", - прокоментувала Астаф’єва.

Нагадаємо, раныше Астаф’єва вперше розповіла про освідчення коханого та зірване весілля. Влітку цього року артистка мала відсвяткувати заручини з бойфрендом у Чорногорії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація