Сексапільна Марія Яремчук у прозорому купальнику показала форми у басейні

Сексапільна Марія Яремчук у прозорому купальнику показала форми у басейні

Фото: karavan.ua

Артистка знялася у чуттєвій фотосесії.

Українська співачка Марія Яремчук, яка показала обличчя без макіяжу, розбурхала уяву шанувальників новою спокусливою фотосесією.

Артистка взяла участь у зніманнях для глянцю "Караван историй". На фото сексапільна Яремчук постає у прозорому купальнику з великими пайєтками, які прикривають бюст зірки. Марія позує у басейні.

Фото: karavan.ua

Автором фотосесії виступив відомий український фотограф Діма Гончаров. В інтерв'ю глянцю Марія поділилася подробицями свого дитинства:

"У молодших класах я вела себе як хлопчисько. У школі та на вулиці дружила виключно з хлопчиками - разом ми тероризували всіх місцевих дівчат! Я могла залізти до сусідів, зірвати їхню малину і потім продати її. Або одного разу, пам'ятаю, знайшла на горищі нашого будинку скарбничку з карбованцями, і накупила на п'ять карбованців цілий мішок насіння. Потім ходила як дон Корлеоне вулицею і роздавала їх усім бажаючим. Загалом, я була шибеником", - зізналася артистка.

Також Яремчук розповіла про новий етап у її житті.

"Я завжди відчувала, що мене притісняють. Ось є тато, і є я. Поруч. Я пишу пісні, виконую їх - і після мого концерту до мене підходять люди і кажуть: "Боже! Ось ваш батько ... "І це було б дуже приємно, якби я не була співачкою. Я розумію, що тільки зараз починаю скидати з себе залізні ланцюги, які на мене повісило моє прізвище і суспільство. Тільки зараз я починаю розкриватися. Все, що я робила до цього моменту, було зроблено через призму мого бажання сказати всім, що я не частина чого-небудь. Що я - цілісна одиниця", - сказала Яремчук.

Фото: karavan.ua

Нагадаємо, місяць тому у Мережі з'явилося архівне відео з шестирічною Марією Яремчук. Запис був зроблений на вечорі пам'яті батька співачки Назарія Яремчука.

Повʼязані теми:

Наступна публікація