Сексапільна Марія Яремчук у спідньому знялася у кліпі популярного виконавця

Сексапільна Марія Яремчук у спідньому знялася у кліпі популярного виконавця

Артистка стала головною героїнею відео Ivan NAVI та заспівала разом з ним.

Український співак Ivan NAVI випустив свіжий кліп на танцювальний трек "Хімія".

У відео Іван реалізував давню мрію - повернувся на ринг, адже в юності професійно займався боксом.

Головною героїнею нової відеороботи стала українська співачка Марія Яремчук, яка також взяла участь і в записі треку. Свій фрагмент в пісні артистка начитала в стилі реп.

У центрі сюжету кліпу – класичний любовний трикутник. Двоє друзів-боксерів закохані в одну дівчину - героїню Марії Яремчук, і щоб її завоювати, вони сходяться в бою на рингу. Ivan NAVI так вжився в роль, що після знімань боксерського поєдинку - обличчя і тіло співака було покрито справжніми синцями і кров'ю.

Ivan NAVI

"Іван – надзвичайно позитивний хлопець і талановитий виконавець, який сьогодні демонструє динамічний музичний розвиток. Саме тому я погодилася на feat з ним. Почувши пісню вперше, відчула себе старшокласницею, і, власне, її і зіграла в кліпі. На знімальному майданчику ми постійно жартували і сміялися, що навіть не помітили як промайнули дві доби", - поділилася враженнями від співпраці з Ivan NAVI Марія Яремчук.

Ivan NAVI та Марія Яремчук

Спеціально для кліпу "Хімія" режисери Діма Маніфест і Дмитро Шмурак з Manifest Production побудували п’ять локацій на двох платформах на території кіностудії ім. О. Довженка: боксерський ринг, парк, баскетбольний майданчик і дві кімнати героїв. Поки знімали на одній - іншу готували до нових сцен.

Іван протягом двох місяців готувався до знімань в спарингах з професійними боксерами, а також спеціально для кліпу схуднув на сім кілограмів. Знімання відеороботи тривали 37 годин нон-стоп.

Повʼязані теми:

Наступна публікація