Селін Діон скасувала шоу у Лас-Вегасі через стан здоров’я

Селін Діон скасувала шоу у Лас-Вегасі через стан здоров’я

Фото: facebook.com/celinedion

У співачки виникли серйозні проблеми зі слухом.

Легендарна канадська співачка Селін Діон, яка минулого року віддала усі кошти після шоу у Лас-Вегасі жертвам стрілянини, наразі скасувала чергове шоу через незадовільний стан здоров’я.

На офіційній сторінці 49-річної співачки у Facebook повідомляється, що у Діон виникли проблеми з середнім вухом, які викликали порушення слуху та заважали співати. Лікування полягало в застосуванні вушних крапель, однак з недавнього часу вони перестали допомагати.

Тому в результаті дослідження було ухвалене рішення про необхідність проведення "мінімально інвазивної хірургічної процедури".

"Ми з жалем інформуємо вас про те, що виступи Селін у The Colosseum в Caesars Palace, заплановані на 27 березня - 18 квітня, були скасовані. У Селін погіршився стан здоров’я через проблеми, які виникли у середньому вусі, що спровокували порушення слуху та ускладнили спів", - повідомила команда співачки.

У своєму пості Селін також попросила вибачення у прихильників за несподівани зміни у концертній діяльності.

"Останнім часом моя удача не дуже хороша. Я з нетерпінням чекала, щоб виступити перед вами, і це станеться. Я просто не можу повірити в це. Я прошу вибачення у всіх, хто планував поїхати до Лас-Вегаса, щоб побачити моє шоу. Я знаю, як це розчаровує, і мені дуже шкода ", - повідомила Селін.

CÉLINE DION PERFORMANCES - MARCH AND APRIL CANCELLED We regret to inform you that the performances of Céline at The...

Опубликовано Céline Dion 21 марта 2018 г.

Також зазначається, що вистави в The Colosseum співачка планує відновити 22 травня.

Нагадаємо, нещодавно свої концерти через стан здоровя скасував відомий російський рокер Борис Гребенщиков.

Повʼязані теми:

Наступна публікація