Донька Семена Горова знялася в серіалі "Найкращий" тиждень мого життя"

Донька Семена Горова знялася в серіалі "Найкращий" тиждень мого життя"

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Стася Ровінська зіграла сестру нареченої.

Днями відомий український режисер Семен Горов та молода актриса Катерина Вострикова в прямому ефірі "Оboz.TV" ділилися спогадами про знімальний процес нового комедійного серіалу "Найкращий" тиждень мого життя", який вийде в ефірі каналу "1+1" уже цієї осені.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Гості в студії розповідали про своє ставлення до тонкого британського гумору, обговорювали атмосферу на знімальному майданчику і, звичайно ж, взаємини між акторами. Семену Горову, який виступив режисером серіалу "Найкращий" тиждень мого життя" потрібно було постійно контролювати настрій усієї знімальної групи. Знімання відбувалися досить весело і включали в себе періодичний сміх Семена Горова в рацію. Але одним із найбільш бентежливих моментів для режисера стала поява в кадрі старшої дочки.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"Сестру нареченої за серіалом зіграла Стася Ровінська - це моя старша донька. І я вперше з нею працював. Перш за все це була велика відповідальність. Дуже хотілося, щоб Стася була найкращою на майданчику або хоча б не гіршою, ніж інші актори", - каже Семен Горов.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

Молода актриса Стася Ровінська ретельно приховувала "особливі" стосунки з Семеном перед колегами на майданчику, але у інших акторів серіалу все-таки виникали здивування.

"Багато хто не знав, що Стася - донька Семена Горова. Я неодноразово запитувала, чому вона називає режисера "татом", але Стася відповідала, що йому так подобається. У неї гарне почуття гумору, вона однозначно пішла в батька. За стосунками між Стасею і Семеном було дуже цікаво спостерігати. Але варто зазначити, що Семен був вимогливий до неї, іноді навіть занадто", - коментує актриса Катерина Вострикова.

Нагадаємо, що "Найкращий" тиждень мого життя" - адаптація відомого британського формату "Worst Week". Виробництвом проекту займався продакшн "Імперія Добра" під керівництвом Антона Лірника на замовлення каналу "1+1". 8-серійка з іронією розповідає про всі найабсурдніші життєві ситуації, які можуть статися з молодятами напередодні весілля.

Повʼязані теми:

Наступна публікація