Сендвічі і лімузини: як прийматимуть в Києві короля опери Пласідо Домінго на першому концерті Актуально

Сендвічі і лімузини: як прийматимуть в Києві короля опери Пласідо Домінго на першому концерті

Фото: Associated Press

Гостем заходу буде його син - Пласідо Домінго-молодший.

В переддень Дня всіх закоханих, 13 лютого, в Києві вперше відбудеться концерт одного з кращих і найбільш впливових оперних співаків світу в історії - Пласідо Домінго.

Організатори виступу для його візиту вже заброньовали президентський люкс у п'ятизірковому готелі столиці і три лімузини для пересування по місту. Сам тенор для себе попросив фортепіано або електронних клавішних в номері і гримерці, і перекус з фруктів, сендвічів та печива.  

Сцену Палацу Україна, де відбудеться виступ, на прохання співака задекорують квітами і кількома зеленими рослинами по периметру. Квіти також мають бути і у його гримерці.

Ледь чи не єдина справді "зіркова забаганка" співака – це посуд в гримерці і на майданчику повинна бути обов'язково з порцеляни.

Концерт відбудеться в двох відділеннях з антрактом. У двогодинній програмі прозвучать знамениті композиції Джузеппе Верді, Альфредо Каталані, Джакомо Пуччіні, Арріго Бойто, Йоганна Штрауса, Імре Кальмана та інших.

У концерті візьмуть участь: диригент Jordi Bernacer, сопрано Micaela Oeste і Kristine Opolais. Музичний супровід забезпечить Національний заслужений академічний симфонічний оркестр України. Відомо, що гостем концерту буде син короля опери Пласідо Домінго-молодший.

Нагадаємо, що репертуар Пласідо Домінго включає 148 провідних оперних партій, більше, ніж у будь-якого іншого тенора в історії, з більш ніж 3900 виступів. Він додав 149-у роль у свій репертуар, виконуючи Міллера в «Луїзі Міллер» в Метрополітен-опера в сезоні 2017-18 років. Він володар дванадцять премій Grammy, в тому числі три Latin Grammy. Пласідо Домінго записав понад п'ятдесят музичних кліпів і виграв дві нагороди Emmy.

Повʼязані теми:

Наступна публікація