Сенічкін пригощатиме дітлахів морозивом на презентації своєї кулінарної книги

Сенічкін пригощатиме дітлахів морозивом на презентації своєї кулінарної книги

Сенічкін презентує нову книгу / Фото: Прес-служба каналу 1+1

Телеведучий представить видання на фестивалі "Made in Ukraine".

Народний телекулінар Руслан Сенічкін та експерт-дієтолог Галина Незговорова презентують другу кулінарну книгу ведучого на фестивалі "Made in Ukraine".

З нагоди презентації актуальної кулінарної збірки про здорові та дуже смачні сніданки для дітей різного віку працюватиме розважальний майданчик "Сніданок з 1+1", на якому Руслан пригощатиме дітлахів домашнім морозивом.

"Сніданки для дітей" – це 212 кольорових сторінок та 78 особливих рецептів овочевих, м'ясних, рибних, фруктових, молочних та десертних варіантів ранкових страв для дітлахів і не тільки.

Руслан Сенічкін роздаватиме дітям морорзиво на презентації своєї книги / Фото: прес-служба каналу "1+1"

Руслан Сенічкін прагне перетворити сніданки українських родин на щоденну сімейну розвагу.

"Ця книга точно подарує натхнення готувати смачно і красиво: як батькам так і діткам. Наша пропозиція – готуйте і смакуйте разом з дітьми. Нехай сніданки не будуть рутиною, а стануть сімейною розвагою та корисним спілкуванням", - наголошує народний телекулінар.

Майданчик "Сніданку з 1+1" буде відкритий протягом всього дня під затишним тентом, де на гостей чекатимуть різноманітні іграшки-подаруночки, шоу мильних бульбашок, досліди з яблучним соком, петрушкою від "ДумайРум", а також фотозона і зручні пуфи від стильних друзів Gagarin.

Під час зустрічі дієтолог Галина Незговорова розкаже про таблицю вітамінів, пояснить, як нею користуватися, та дасть цінні поради щодо вибору продуктів.

Зазначимо, що замовити книжку "Сніданки для дітей" можна на сайті.

Нагадаємо, Сенічкін з'явився разом із дітьми на обкладинці популярного глянцю.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація