Сергій Бабкін перевтілився до невпізнанності заради ролі

Сергій Бабкін перевтілився до невпізнанності заради ролі

Фото: instagram.com/babkin_official

Музикант зіграє Варфоломія у фільмі "Чорний ворон".

Український музикант Сергій Бабкін, який розповів, як полтергейст врятував його шлюб, перевтілився до невпізнанності заради містичної ролі.

Артист зіграє Варфоломія у фільмі "Чорний ворон".

Фото: прес-служба каналу "1+1"

За режисерським задумом, у Варфоломія довге розкуйовджене волосся, недбала пошарпана борода та шрам на пів обличчя, що закриває око. Щоб зістарити Сергія і зробити максимально схожим зі своїм містичним персонажем, довелося наносити грим у кілька шарів, окремо вимальовуючи кожну зморшку та шрам. Кожного знімального дня гримери витрачали понад дві години для відтворення усіх деталей образу.

Картина розповідає про боротьбу українських повстанців Холодного Яру проти радянської влади у 1920-х роках. В історичній драмі Сергій Бабкін з’явиться в неочікуваному образі містичного Варфоломія. У фільмі він зображений як вічний гайдамака, який веде аскетичний спосіб життя та живе у підземеллях Мотронинського монастиря, що свого часу був укриттям повстанців. Він проводить тунелями холодноярців, рятуючи їм життя.

Фото: прес-служба каналу "1+1"

"У Варфоломія ніби немає віку, він є провідником у містичний світ – людиною, яка проходить крізь століття і з'являється в той момент, коли може врятувати тих, хто цього потребує", - прокоментував свого героя Бабкін.
Нагадаємо, нещодавно Сергій Бабкін представив нову відеороботу на пісню "Єви і Адами".

Повʼязані теми:

Наступна публікація