Сергій Бабкін посвітив оголеним прокачаним торсом в студії звукозапису

Сергій Бабкін посвітив оголеним прокачаним торсом в студії звукозапису

Фото: Пресслужба Сергія Бабкіна

Саме в такому вигляді артист записував свій новий альбом.

Нещодавно артист-душа, музикант, актор, тренер-переможець проекту "Голос країни-8" Сергій Бабкін випустив свій перший українськомовний альбом.

Артист поділився гарячими фото зі студії звукозапису, де відбувся запис платівки.

Музикант вперше працював над записом альбому з саунд-продюсером групи "Океан Ельзи" Віталієм Телезіним. В нього увійшло 12 треків і бонус-трек: саундтрек до фільму "11 дітей з Моршина", де Сергій зіграв разом зі своєю родиною.

Фото: Пресслужба Сергія Бабкіна

На фото зі студії Сергій постає напіводягненим. Саме в такому вигляді артист записував свій 12-й за рахунком альбом під назвою "Музасфера".

"Коли я записуюся в студії, я завжди прибираю все зайве: обов'язково звільняюсь від взуття, знімаю годинник, каблучки і верхній одяг теж. Я почуваюся вільно, коли на мені нічого немає. Тіло теж працює, співає, дихає, резонує. Зайве на ньому буде заважати, сковувати і відволікати. А коли воно вільне, ти повністю занурюєшся в процес, в тему, в пісню, чіткіше відчуваєш всі слова і відтворюєш правильний звук", - розповів Сергій.

Фото: Пресслужба Сергія Бабкіна

Нагадаємо, що в травні оголені Сергій та Сніжана Бабкіни знялися в еротичній фотосесії. Знамените подружжя відсвяткувало річницю вінчання.

Повʼязані теми:

Наступна публікація