Сергій та Сніжана Бабкіни назвали сина ім'ям біблійного пророка

Сергій та Сніжана Бабкіни назвали сина ім'ям біблійного пророка

Фото: instagram.com/babkin_official

Ім'я наснилося Сніжані задовго до вагітності.

Зіркове подружжя Сергій та Сніжана Бабкіни, які 18 червня втретє стали батьками, розсекретили ім'я малюка.

Як зізналася Сніжана, ім'я сина їй наснилося ще задовго до того, коли вона завагітніла.

"Чотири роки тому мені наснився сон, що я плаваю. Вода - дуже-дуже чиста і глибока. Нереальний спогад. Пливу, але не розумію, куди. З якого боку берег - не знаю. І раптом з дна починають підніматися бульбашки повітря. Здається, це якесь морське чудовисько, кит або скат. Я пильно дивлюся вниз, але глибина нереальна, дна зовсім не видно. Намагаюся поплисти, але не виходить, стою на місці. І тут виринає з води хлопчик, вже дорослий, років 8-9, такий весь білий-білий, і брови білі, і волосся, як ангел. А я і запитую: "Хто ти?" А він каже мені: "Я - твій". "Як тебе звати?" - питаю його. На що він мені відповідає: "Єлисей". Я прокинулася і сказала - у нас народиться син Єлисей", - пригадала Бабкіна, пише "КП" в Україні".

Бабкін з новонародженим на руках / Фото: kp.ua

Також Сніжана розповіла, що Сергій був присутній на пологах і дуже її підтримував. Дружина музиканта вважає, що кожен чоловік має бути присутнім на пологах. Водночас Сніжана зізналася, що не змушувала коханого робити це.

"Він від самого початку мав намір народжувати зі мною. По-перше, я не змушувала і його запитувала. На що він відповідав: "А як по-іншому!" По-друге, вважаю, що це не тільки жіноча справа. Кожен чоловік повинен бути присутнім на пологах. Погано йому, знепритомніє він – все це особисто мене не цікавить. Ну правда! У мене чітка позиція, що для міцності родини народжувати разом дуже важливо. Це дуже велика підтримка і допомога жінці, навіть якщо чоловік сидить в куточку", - сказала Сніжана.

Нагадаємо, що напередодні пологів Сніжана Бабкіна в обіймах чоловіка знялася повністю оголеною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація