Сергій Жигунов таємно одружився з "копією" Заворотнюк

Сергій Жигунов таємно одружився з "копією" Заворотнюк

Фото: instagram.com/zhigunov_sergey_offical

У Мережі з’явилися фото з весілля закоханих.

Відомий російський актор та зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Сергій Жигунов, який наприкінці минулого року вдруге розлучився з дружиною, недовго холостякував.

Здогадки фанатів підтвердилися – 57-річний знаменитість таємно одружився із журналісткою Вікторією Ворожбит, яку називають копією Анастасії Заворотнюк.

Вікторія Ворожбит / Фото: instagram.com/vikavorozhbit

Так, днями артист запостив у фотоблогу знімок, на якому демонстрував обручку.

Фото: instagram.com/zhigunov_sergey

Невдовзі видання "СтарХит" показало перші фото з таємного одруження. Повідомляється, що весілля відбулося скромно. Для важливої події наречена обрала блакитну сукню з оригінальним вирізом та довгими рукавами. Весільним букетом стали рожеві тюльпани. Зі свого боку, знаменитість одягнув класичний синій костюм та білу сорочку.

Нагадаємо, Сергій Жигунов був двічі одружений з акторкою Вірою Новіковою. Втім, під час знімань серіалу "Моя прекрасна няня" він закрутив роман із акторкою Анастасією Заворотнюк, який тривав два роки. Це стало причиною розлучення Жигунова з Новіковою 2007 року. 2009-го Жигунов та Новікова знову одружилися. До другого розлучення пара прожила у шлюбі 11 років. Тоді фанати подейкували, що розірвати стосунки з Вірою Жигунов вирішив через журналістку Вікторію Ворожбит.

Повʼязані теми:

Наступна публікація