Серіал "Школа": розпочалися знімання другого сезону популярної стрічки

Режисерами другого сезону стрічки стали Євген Чернишов та Анатолій Степаненко.

Днями розпочалися знімання другого сезону популярного українськомовного серіалу "Школа" про стосунки підлітків, їхніх вчителів та батьків.

Виробництвом стрічки займається "1+1 Продакшн" на замовлення телеканалу "1+1".

У другому сезоні глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, хто погрожував головній героїні Ніці в останніх серіях першого сезону, та чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчиною у школі і повернути Пашу. Окрім того, у нових серіях стане відомо, як розвиватимуться романтичні стосунки Каті та Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливої та суворої Дарини Петрівни, та чи зможе вона повернути владу у школі до свої рук. У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, у стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство у школі. 

У перший знімальний день у стінах добре знайомої глядачам школи зібрався майже весь зірковий склад першого сезону популярного серіалу: Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Олена Курта, Олександр Петренко, Богдан Осадчук, Анна Трінчер, Олег Виговський, Ірина Кудашова, Карина Чернявська та Анатолій Тихомиров.

Як розповідає виконавиця ролі завуча Олена Курта, усі герої вперше зустрілися повним акторським складом із новими колегами за знімальним майданчиком саме у стінах рідної школи:

"Усі ми чекали старту знімань "Школи", щоб познайомитися із новими акторами та зустрітися із вже близькими колегами за першим сезоном, адже знімальний процес - це величезна частина життя кожного із нас. Побачивши молоде покоління акторів нашого серіалу, я зрозуміла настільки вони подорослішали за час перерви між сезонами, деякі з них цього року стали випускниками, закінчивши 11 клас. Вони наповнені натхненням, і це емоційно заряджає. Наш перший знімальний день був про дружбу і про те, настільки важливо працювати як єдиний живий організм, щоб створити довгоочікуваний сезон для глядачів". 

Режисерами другого сезону стрічки стали Євген Чернишов та Анатолій Степаненко. Продюсери - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Вікторія Баранова (Лєзіна), Ксенія Чорна, Дарина Жукова, виконавчий продюсер - Володимир Андріюк.

Нагадаємо, "Школа" - перший українськомовний серіал виробництва "1+1 Продакшн", який розповідає невигадані історії з життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки із викладачами та батьками. Стрічка "Школа" стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна). Окрім того, у стрічки з’явився потужний фан-клуб, а на зустрічах з прихильниками, які відбувались в багатьох українських містах у рамках цьогорічного фан-туру, були повні зали.

Прем’єра другого сезону серіалу "Школа" відбудеться вже цієї осені на телеканалі "1+1".

Повʼязані теми:

Наступна публікація