Серіал тижня: ситком про життя у 1980-х "Ґолдберги"

Серіал створено на реальних подіях.

Цього разу у нашій щотижневій рубриці "Серіал тижня", яку ми запустили спільно з українським розважальним телеканалом Paramount Comedy, ми вирішили понастальгувати за "ліхімі" 80-ми та 90-ми та пригадати якими були мода, захоплення та стиль життя тогочасних людей. 

А якщо ви народилися у 2000-х, то серіал "Ґолдберги" стане вашим провідником у той час, коли батьки носили пишні зачіски, різнокольорові кліпси та магнітофони на плечах.

Серіал розповідає про дуже далеку від ідеалу єврейську родину, що живе у містечку Дженкінтаун, штат Фільдельфія. Ґолдберги − емоційні, галасні, непередбачувані. Здається, мета кожного з членів родини − дістати одне одного якомога сильніше. І в кожного з Ґолдбергів свій унікальний стиль "діставання".

Наприклад, батько родини, Мюррей Ґолберг дістає всіх нескінченними повчаннями та буркотінням. Його дружина і мати трьох, Беверлі Ґолдберг, діє на нерви невичерпною енергією, надмірною опікою та втручанням у справи всіх і кожного. Старші діти, Баррі та Еріка, дратують своїми підлітковими вибриками помноженими на темперамент, успадкований від матусі. Наймолодший із Ґолдбергів, маленький Адам, - єдиний, кого в цій родині можна було б назвати нормальним. Він − юний ботан, який мріє стати режисером, а тому знімає на відеокамеру все, що відбувається в їхньому галасливому будинку.    

5 цікавих фактів про "Ґолдбергів":

  • Серіал створено на реальних подіях. Автор серіалу, Адам Ґолдберг, написав сценарій за мотивами дитячих спогадів про власну родину. При цьому він вирішив навіть не змінювати прізвище серіальним героям. Відмінність лише в тому, що в сім'ї реальних Ґолдбергів було три хлопчика, а в серіал вирішили додати дівчинку Еріку.
  • У кімнаті Адама протягом усіх сезонів глядачі можуть побачити різні плакати - всі вони не реквізит, а справжні плакати, що належать Адаму Ґолдбергу.  
  • Серіал має високий рейтинг на престижному міжнародному сайті IMDB – 8,1/10.
  • Джеф Гарлін, виконавець ролі батька сімейства, Мюррея, має 2 статуетки Гільдії продюсерів США та сім разів був номінантом премії Еммі.
  • Шон Джамброун, виконавець ролі Адама, почав свою акторську кар’єру зі зйомок у рекламних роликах для McDonald’s.

Повʼязані теми:

Наступна публікація