Сестра Меган Маркл назвала її герб "ментальною мастурбацією" та звинуватила королеву у нетактовності

Сестра Меган Маркл назвала її герб "ментальною мастурбацією" та звинуватила королеву у нетактовності

Фото: Reuters

Саманта Грант знову образила Меган, а також її герб та всю королівську сім'ю.

Зведена сетра Меган Маркл Саманта Грант, яка нещодавно порівняла її маму Дорію з "хокеїстом", продовжує ганьбити ім’я дружини принца Гаррі.

Саманта, висловилася в соцмережі Twitter та звернула увагу публіки на те, що Меган не запросила на своє весілля не тільки жодного родича з боку батька, але проігнорувала також рідних з боку матері.

Також 53-річна Грант висміяла офіційний герб герцогині Сассекської, який був офіційно наданий їй королевою. На думку американки, герб є жахливим і смішним, а також повідомила, що він нагадує "малюнок з дитсадку", повідомляє DailyMail.

Фото: twitter/KensingtonRoyal

Вона обурена тим, що, всупереч королівським традиціям, герб був наданий саме Меган, а не її батькові. І що батьки колишньої актриси ніяк не позначені на гербі. Саманта заявила, що з боку королівської сім'ї таке просто "нетактовно".

Те, що Меган вирішила використовувати в своєму гербі "три пера, що позначають спілкування і силу слова" Саманта назвала "ментальною мастурбацією, м'яко кажучи".

Подібна заява образила всю королівську сім'ю, оскільки всі члени разом з королевою затвердили герб Меган.

Нагадаємо, нещодавно батько Меган Маркл, який не був присутнім на весіллі дочки через проблеми з серцемвиправдався за напій, схожий на каву після операції. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація