Сестра Меган Маркл прокоментувала весілля та порівняла матір нареченої з "хокеїстом"

Сестра Меган Маркл прокоментувала весілля та порівняла матір нареченої з "хокеїстом"

Фото: Reuters

Саманта Маркл продовжує псувати репутацію новоспеченій герцогині Сассекській.

Зведена сестра дружини принца Гаррі Саманта Грант (Маркл), яка обурена тим, що її не запросили на весілля, досі не може змиритися з тим, що Меган стала королівською особою.

Саманта, яка до весілля постійно зачіпала Меган, звинувачуючи її у неповазі, так і зараз негативно прокоментувала весілля.

Днями Грант дала інтерв'ю, в якому зачепила маму Меган Дорію Редланд, заявивши, що на весіллі вона виглядала як "хокеїст на штрафній лавці", повідомляє видання The Sun.

Доріа Редланд / Фото: Reuters

"Вона, ймовірно, сиділа там і плакала, бо знала, що вона продалася за гроші більше, ніж будь-хто, а ще вона ізолювала нашого батька. Винна", - заявила Саманта.

Також вона додала, що Дорія, яка нещодавно дала інтерв'ю Опрі Вінфрі, зробила це для того, щоб заробити на славі своєї дочки, хоча точно невідомо, чи відбулася розмова. Саманта також заявила, що саме мати Меган злила пресі старі фото дружини принца.

Американка також у своєму Twitter поділилася сатиричним дописом про королівську родину, порівнюючи їх з "сімейкою Адамсів".

Фото: Reuters

"Вони схожі на сім'ю "Адамс", але з мільярдами доларів", - зауважила Грант.

Нагадаємо, за декілька днів до королівського весілля Саманта Маркл потрапила у ДТП, у якому звинуватила настирливих папараці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація