Шарліз Терон, Марго Роббі та Ніколь Кідман влаштували фотосет до прем'єри "Секс-бомби"

Акторки прокоментували своїх героїнь у фільмі.

Одні з найяскравіших голлівудських акторок світу Шарліз Терон, Марго Роббі та Ніколь Кідман, яка стала зіркою ювілейного випуску Vogue, разом прикрасили обкладинку глянцю W Magazine.

Фотосет влаштували спеціально до виходу нової стрічки. Знаменитості знялися у фільмі "Секс-бомба" (Bombshell). Кінострічка заснована на реальних подіях з історії телеканалу Fox News. Вона розповідає про те, як декілька жінок вирішують протистояти босові Роджеру Ейлзу. Адже його звинуватили в домаганнях до співробітниць.

У фільмі Шарліз Терон виступила співпродюсером стрічки і втілила роль тележурналістки Мегін Келлі. "Ми не розповідаємо про абсолютні жертви Ейлза, а оповідаємо заплутані та емоційні взаємини боса та співробітниць. В "Секс-бомбі" монстри не завжди виглядають монстрами. У реальному житті також так буває", – розповіла Терон.

Ніколь Кідман зіграла Гретчен Карлсон, яка подала до суду на керівника. "Мені сподобалося, що наша історія – це дослідження того, як жінки ставляться до токсичного середовища. Ми прагнемо розповісти складні історії про жінок, і це дуже важко", – зізналася в інтерв’ю Ніколь Кідман.

А 29-річній Марго Роббі дістався образ Кайли Поспіл. "Fox News - це світ Ейлза. Він був ляльководом, який керував злетом Келлі, а потім намагався зупинити її після скарг Трампа. Ейлз любив грати в бога, поки його світ не завалився", – додала Роббі.

Прем'єра фільму в Україні запланована 19 грудня.

Нагадаємо, нещодавно Ніколь Кідман і Шарліз Терон в обнімку позували на червоному хіднику. Акторки відвідали церемонію нагородження премії Hollywood Film Awards.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Марго Роббі
Наступна публікація