Шарліз Терон у "Світському житті" розповість, як поєднує роботу та виховання прийомного сина

Шарліз Терон у "Світському житті" розповість, як поєднує роботу та виховання прийомного сина

Акторка зізнался, що її син любить гратися з її "Оскаром".

Європейська презентація голлівудської стрічки "Мисливець і Снігова Королева" днями гучно відбулася у Гамбургу.

Знімальна група "Світського життя" єдина з українських ЗМІ отримала можливість поспілкуватися з виконавцями головних ролей: Шарліз Терон, Емілі Блант та Крісом Гемсвортом.

Тож, сьогодні у новом випуску "Світського життя" о 22:15 світові кінозірки поділяться батьківськими клопотами в інтерв'ю Катерині Осадчій.

Одна з найвродливіших та найталановитіших акторок сучасності Шарліз Терон у новій недитячій фентезі-казці втілила образ лихої королеви Равени та зізналася Катерині Осадчій, чому не хоче показувати дітям свої стрічки, доки їм не виповниться 55 років!

"Проте, мій син любить гратися з моїм "Оскаром", - зі сміхом зазначає акторка. - Тож, я не дарма працювала!"

Найкраща британська акторка за результатами багатьох рейтингів Емілі Блант у моторошній казці зіграла сестру Равени - Снігову Королеву. Зірка, яка зараз готується вдруге стати мамою, зізналася, що на знімання брала з собою доньку, яка залюбки гралася з сином Шарліз Терон.

"Вони бігали довкола з муляжами сокир! І ганялися одне за одним!"

Багатодітний батько - секс-символ Кріс Гемсворт розповість, чи ревнувала його дружина до числених романтичнчих сцен у стрічці, а також зізнається, які саме казки читає своїм дятм на ніч.

Які стосунки склалися між головими героями на знімальному майданчику? Чого боїться оскароносна Шарліз Терон та якою чарівною силою мріють володіти голлівудські зірки?

Не пропустіть зірковий репортаж з великої голлівудської прем'єри!

У п'ятницю, у "Світському житті", о 22-15, на 1+1.

Повʼязані теми:

Наступна публікація