Шарліз Терон відновила роман з зіркою "Великої маленької брехні" після шестирічної перерви - ЗМІ

Шарліз Терон відновила роман з зіркою "Великої маленької брехні" після шестирічної перерви - ЗМІ

Фото: Reuters

Акторці приписують стосунки з Александром Скарсгардом.

Голлівудська акторка Шарліз Терон, яка відверто розповіла, як її матір застрелила батька, відновила роман з зіркою серіалу "Велика маленька брехня", актором Александром Скарсгардом.

42-річна Терон та 41-річний Скарсгард відновили стосунки через шість років після першого знайомства. Тоді зірки сходили на декілька побачень, але далі стосунки не розвивалися, повідомляє DailyMail.

Александр Скарсгард / Фото: Getty Images

Наразі, ж актори, ймовірно, вирішили спробувати розпочати все знову, тим паче вони разом зайняті в одному проекті Flarsky, де ,за словами очевидців, відкрито фліртують одне з одним.

"Вони намагаються не афішувати свої стосунки, але в них погано виходить. Вони обоє схвильовані тим, що знову разом. Шарліз - жінка, яка точно знає, чого хоче, і йде до своєї мети напролом. Вона зробила перший крок до Александра і тоді, і зараз", - повідомив інсайдер.

Крім того, повідомляється, що коли Шарліз та Александр зустрілися вперше, між ними виникло взаємне тяжіння і вони ніколи не переставали спілкуватися одне з одним. Александр навіть знайомий з названими дітьми акторки – шестирічним Джексоном та дворічною Августою.

"У Шарліз прекрасне почуття гумору, яке йому дуже подобається. Александр - серйозний хлопець, глибоко мислить, начитаний, він любить класику і відмінно розбирається в кінематографі, як і вона", - додав очевидець.

Нагадаємо, що у приватному житті обох зірок зараз тихо. Останнім романом Шарліз вважаються стосунки з Шоном Пеном, який вже готував документи для всиновлення сина Терон. Але роман завершився три роки тому. Стосовно Скарсгарда, то влітку минулого року у нього закінчився дворічний роман з дизайнеркою Алексою Чанг.

Повʼязані теми:

Наступна публікація