Шарліз Терон вперше розповіла, чому її син має вигляд дівчинки

Шарліз Терон вперше розповіла, чому її син має вигляд дівчинки

Фото: Associated Press

Акторка пояснила, чому вважає хлопчика дочкою.

Голлівудська акторка Шарліз Терон, яка нещодавно вперше назвала названого сина Джексона дочкою, наразі вперше пояснила, чому вважає його дівчинкою.

Як повідомляє видання DailyMail, 43-річна зірка щиро вважає, що Джексон така ж дівчинка, як його молодша сестра Августа.

"Так, я теж думала, що вона хлопчик - доти, поки вона не подивилася на мене в свої три роки і не сказала, що вона дівчинка. Ось так і вийшло. До слова, Джексон за характером і манерам навіть більше дівчинка, ніж його сестра Августа. У мене дві прекрасні доньки, яких я, як будь-хто з батьків, хочу захистити і зробити щасливими. Вони народилися такими, які є, і не мені вирішувати, ким вони стануть, коли виростуть", - пояснила Терон свою позицію.

Шарліз Терон з сином / Фото: Getty Images

Замість того, щоб нав'язувати дітям загальноприйняті норми і цінності, акторка вирішила зосередитися на своїх батьківських зобов'язаннях.

"Моя робота - любити їх і стежити за тим, щоб у них було все необхідне, щоб бути тими, ким вони хочуть бути. І я зроблю все можливе, щоб у моїх дітей було таке право", - заявила зірка. 

Шарліз також зізналася, що виросла в країні, де люди в більшості своїй "живуть у брехні і тільки перешіптуються за твоєю спиною".

"Я вважаю, що людина повинна казати правду про себе, жити так, як їй комфортно, і не думати про негатив", - зауважила Терон.

Шарліз Терон с підрослим сином / Фото: Сніданок з 1+1

Зазначається, що акторка, яка виросла на фермі в Йоганнесбургу у південній Африці, у 15-річному віці залишилась без батька, якого вбила її матір з метою самооборони. Багато років Шарліз не говорила на цю тему, розповідаючи оточенню, що її батько загинув в автокатастрофі, але потім зрозуміла, що їй стане легше, якщо вона відкриє правду. 

Однак, незважаючи на сімейну драму, акторка вважає маму найближчою і чудовою людиною.

"Потрібно обов'язково мати близькі стосунки хоча б з одним з батьків. Це реальне благословення. Мама все життя була для мене прикладом справжньої жінки. Такою самою я хочу стати і для своїх дочок", - зазначила акторка.

Нагадаэмо, нещодавно Шарліз Терон досить різко висловилася про материнство.

Повʼязані теми:

Наступна публікація