Шарліз Терон зізналась, що не збиралась виходити заміж за Шона Пенна

Шарліз Терон зізналась, що не збиралась виходити заміж за Шона Пенна

Фото: Associated Press

Виявляється пара не була заручена.

Відома голлівудська акторка Шарліз Терон прокоментувала стосунки з актором Шоном Пенном, з яким зустрічалася від 2013 до 2015 року.

Під час нещодавнього інтерв'ю зірку запитали, чи дісно, що вона і актор Шон Пенн були заручені. Відомо, що у грудні 2014 року повідомлялося, про заручини пари та намір Пенна офіційно всиновити названого сина коханої.

Так, за словами зірки, яка власне і стала ініціаторкою розриву з актором, вона заявила, що ніколи не розглядала Пенна як чоловіка і не планувала з ним майбутнього, пише видання People. 

Що? Ні це не правда. Я не "майже вийшла заміж за Шона Пенна". Ні, ми зустрічалися, і це все. Звичайно, у нас були стосунки. Ми безумовно були унікальні, але це тривало лише рік. Ми не рухалися вперед. Я ніколи не збиралася виходити за нього заміж. Нічого подібного

заявила зірка

Також Терон зауважила, що взагалі ніколи не мріяла про весілля з жодним із своїх чоловіків.

Я ніколи не мріяла вийти заміж. Це ніколи не було чимось важливим для мене. І ніколи не почувалася самотньою. Моє життя просто не залишає місця для чогось подібного. Мені подобається ходити на побачення, але я не знаю, чи зможу коли-небудь знову жити з кимось. Чесно кажучи, можливо, моєму обранцеві доведеться купити будинок поруч зі мною. Не знаю, чи зможу коли-небудь мати стосунки

зазначила зірка

Нагадаємо, минулого року  Шарліз Терон після церемонії CinemaCon Awards у Лас-Вегасі зізналася, що після розставання з Шоном Пенном перебуває у статусі самотньої жінки, але готова до нових стосунків.

Шон Пенн своєю чергою після розриву стосунків з Шарліз закрутив роман з акторкою Лейлою Джордж, яка молодша за нього на 30 років. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація