Шеннен Догерті розповіла про свою 10-годинну операцію з реконструкції грудей

Шеннен Догерті розповіла про свою 10-годинну операцію з реконструкції грудей

Шеннен Догерті розповіла про свою 10-годинну операцію з реконструкції грудей

Фото: instagram.com/theshando

Акторка поділилася, що набрала зайві кілограми.

Голлівудська акторка Шеннен Догерті, яка тільки минулого року поборола рак молочної залози, розповіла, як відновлюється у стані ремісії.

Зокрема, зірка поділилася, що перенесла 10-годинну операцію з реконструкції грудей. На сторінці в Instagram Шеннен поділилася, що перед хірургічним втручанням лікарі наказали набрати їй вагу, аби розтягнути шкіру.

"І це починається знову ... до того, як мені зробили реконструктивну хірургічну операцію, мені треба було набрати вагу, щоб розтягнути мою шкіру. Я це зробила. Я перестала працювати і їла. Набрала три кілограми. Моя 10-годинна операція відбулася 11 травня, і відтоді я зцілююся", - розповіла Догерті.

Шеннен Догерті з мамою

Акторка зізналася, що перестала тренуватися, через що почувалася непривабливою.

"Немає тренувань. Взагалі. Я почувалася важко - непривабливою і я часто виснажувала себе, поки не згадувала, що потрібно трохи розслабитися. Я була несправедлива до себе, тому що моя внутрішня краса важливіша, а моя хвороба сформувала мене", - зауважила Шеннен.

Вона додала, що це нормально – "просто розслабитися і зцілюватися". Догерті порадила тим, хто опинився у такій ситуації, як і вона, "позбутися поверхневого шуму і зосередитися на покращенні".

Зауважимо, що свою історію Шеннен написала під відео, на якому танцює. Зірка повернулася до тренувань і показала, як вони зараз відбуваються.

Нагадаємо, що у серпні минулого року Шеннен Догерті вперше повернулася до роботи після ремісії хвороби. Акторка показала фото зі знімань, де постала у довгій перуці.

Повʼязані теми:

Наступна публікація