Шовковський довів екс-тещу до гіпертонічного кризу своїм візитом із невідомими чоловіками

Шовковський довів екс-тещу до гіпертонічного кризу своїм візитом із невідомими чоловіками

Шовковський перелякав екс-тещу несподіваним візитом із молодиками / Фото: bestin.ua

Футболіст без попередження приїхав до спільного із Альоновою будинку за речами.

Навколо екс-подружжя Шовковський-Альонова, розлучення яких відбулося у жовтні минулого року, виник майновий скандал.

Мама дизайнерки та колишньої дружини футболіста Ольги Альонової, Любов Павлівна поскаржилася на несподіваний візит Олександра до їхнього заміського будинку, повідомляє ТСН.

За словами жінки, Шовковський приїхав із невідомими їй молодиками до будинку  у селі Жовтневе, Бориспільського району із наміром вивезти свої речі.

Наразі нерухомість знаходиться у спільній власності екс-подружжя у відношенні 50/50, повідомляє адвокат Альонової.

У зв'язку із цим Шовковський мав повне право зайти у будинок, однак Любов Павлівну обурив та перелякав візит саме невідомих їй молодиків та неадекватна, за її словами, поведінка екс-зятя.

"Процес розірвання шлюбу – завершено, сторони офіційно не є подружжям, однак, на жаль  все ще є декілька питань. Зокрема, в суді розглядають питання стосовно стягнення аліментів з Олександра Володимировича і питання про розподіл спільно нажитого майна. Цей дім належить екс-подружжю в рівних частинах: ½ - Ользі Леонідівні, ½ - Олександру Володимировичу. Ольга дійсно на вихідні разом із донькою виїхала до Італії. У цей час я отримав дзвінок від своєї довірительки – Ольги Леонідівни, яка повідомила мені, що її мама перебуває у будинку, в стресовому стані, по будинку ходять невідомі люди, намагаються виносити якісь речі, вивозити автомобіль. Прибувши сюди я побачив адвоката Олександра Володимировича та самого Олександра Володимировича. Мені дуже шкода, що він, людина, яку поважають в Україні, поводиться нецивілізовано", - розповів ТСН адвокат Альонової.

Викликаний до будинку представник правоохороних органів запевнив, що ніякого застосування сили щодо Любові Павлівни не було.

Сама жінка розповіла ТСН, що колишній зять без попередження приїхав до воріт із невідомими чоловіками. Жінка не протистояла візиту Шовковського, однак була разюче проти того, аби до приватної власності її доньки заходили невідомі.

Любов Павлівна продемонструвала довіреність від доньки, відповідно до якої вона має право перебувати у будинку на законних підставах.

"Він зателефонував мені. Я сказала йому, що впущу його, оскільки він власник половини будинку. Але попросила, щоб ці люди вийшли за межі дому, оскільки це – приватна власність. Він сказав, що вони відійдуть. Я відкрила двері, а вони повернулися та зайшли", - каже жінка.

Мама Альонової ствердила, що знімала на телефон, як колишній зять "рився" у помешканні, однак потім він "вирвав телефон та стер фотографії".

Жінка зауважила, що Олександр забрав також і машину Range Rover, яку раніше віддав екс-дружині, як компенсацію за решту забраних автівок.

Екс-теща СаШо зазначила, що ніколи не була проти його спілкування із донькою Сашею, однак цей несподіваний "наліт" її обурив та призвів до погіршення самопочуття та гіпертонічного кризу, який констатували лікарі.

Любов Павлівна наголосила, що пояснила Шовковському, де наразі перебуває його донька, додавши, що Саша із мамою відпочивають в Італії та скоро повернуться.

Сам футболіст на власній сторінці у соцмережі пояснив свою поведінку відсутністю зв'язку із донькою.

 

По поводу грязных инсинуацийЯ всегда отказывался комментировать ситуацию связанную с моим разводом с Аленовой Ольгой Ле...

Опубликовано Александром Шовковским 2 марта 2016 г.

"Я завжди відмовився коментувати ситуацію, пов'язану з моїм розлученням з Альоновою Ольгою Леонідівною і її брехливих заяв. Не секрет, що у мене важкі стосунки з нею і її матір'ю. Але зараз, я не можу мовчати. З 24-го  лютого Альонова перестала відповідати на мої дзвінки та повідомлення. Телефон моєї доньки теж не відповідає. На питання, коли Сашенька востаннє відвідувала заняття, мені повідомили, що дитина перестала ходити в школу і причина її відсутності невідома. Її немає і за місцем проживання", - зазначив Шовковський, прикріпивши до посту заяву щодо вживання заходів про встановлення місця перебування його семирічної доньки.

Зауважимо, подробиці справи та позицію футболіста ТСН докладніше повідомить згодом.

Кореспондент ТСН Тетяна Боковня



Шовковський перелякав колишню тещу несподіваним візитом

Шовковський перелякав колишню тещу несподіваним візитом

Повʼязані теми:

Наступна публікація