Схудла Неля Шовкопляс зізналася, від чого було найважче відмовитись під час дієти

Схудла Неля Шовкопляс зізналася, від чого було найважче відмовитись під час дієти

Схудла Неля Шовкопляс зізналася, від чого було найважче відмовитись під час дієти

Ведуча вже скинула 13 кг.

Зірка каналу "1+1" Неля Шовкопляс, яка оприлюднила приголомшливі результати тримісячної дієти, зізналася, від чого під час схуднення було найважче відмовитися, йдеться у "Світському житті".

Неля, якій вдалося вже скинути 13 кг, поділилася, що їй нелегко було перестати їсти соління.

"Найважче було відмовитися від солоних бочкових помідорів, огірків і від хліба. Чесно. Це те, за чим я зараз сумую", - зізналася Шовкопляс.

За словами ведучої "Сніданку з 1+1", їй не можна було консервованих овочів, оскільки вони погано впливають на організм.

"Вони дуже сильно затримують воду, це по-перше. А по-друге, перевіряли нирки сказали, що вже є пісочок. Навіть запитав уздист: "Ти дуже полюбляєш солоне?". Кажу: "Так, полюбляю". Він говорить: "Не можна",  розповіла Неля.

Телеведуча Неля Шовкопляс розповіла свою історію схуднення

Телеведуча Неля Шовкопляс розповіла свою історію схуднення

Шовкопляс поділилася, що починала худнути з вагою у 90 кг. Проте, запевнила ведуча, вона вирішила позбутися зайвих кіло не через те, щоб навести фігуру.

"90 кг – це та вага, з якою ми стартували. Дієтолог тоді сказала, що у мене перша ступінь ожиріння. Звучить неприємно, бридко. Мене схвилювало те, що вона сказала про діабет. Перше, що дієтолог запитала, чи хворів хтось у мене в родині. А у мене бабуся по маминій лінії від цього померла. Оце, певно, був той момент, коли я замислилася", - поділилася Неля.

Щодо того, чи збирається Шовкопляс зупинятися на мінус 13, чи ж продовжить худнути, ведуча відповіла:

"Я не можу сказати 100%, що хочу повернутися у ті 65, які у мене були, але і не можу сказати, що зараз 76 і я хочу зупинитися. Можливо, якщо буде 70, я додам спорт і я буду бачити, що це круто… Багато хто каже, що все, більше худнути не треба. Якщо це буде красиво в 70 кг, - то мабуть так і залишиться", - сказала зірка.

Нагадаємо, раніше Неля Шовкопляс показала, як позбувалася ваги за допомогою танців.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація