Сиджу на підлозі і ридаю: Ембер Герд розповіла про свій стан після розлучення з Деппом

Сиджу на підлозі і ридаю: Ембер Герд розповіла про свій стан після розлучення з Деппом

Фото: Reuters

Акторка відверто розповіла про отриману психологічну травму.

Голлівудська акторка Ембер Герд, яка нещодавно розповіла, як відомий актор з нетрадиційною орієнтацією пропонував їй "роман за контрактом", продовжує відкривати таємниці своєї особистості.

Так, днями зірка дала велике відверте інтерв'ю виданню Sunday Times, у якому зізналася, що після скандального розлучення з Джонні Деппом у неї стався посттравматичний стресовий розлад (ПТСР).

Герд розповіла, яка досить дивна реакція у неї була під час перегляду трансляції судового процесу над кандидатом в верховний суд США Бреттом Кавано, якого професор клінічної психології Крістін Блезі Форд звинувачувала у зґвалтуванні.

"Наслідки моєї психологічної травми не завжди очевидні іншим. Я не ховаюся під стіл, якщо чую голосний звук, хоча таке трапляється з багатьма людьми з ПТСР. Травма проявляється дивним чином навіть для мене самої. Наприклад, в якийсь момент я раптом зрозуміла, що сиджу на підлозі і ридаю, дивлячись на те, що розгортається в прямому ефірі Fox або CNN (про суд над Кавано - прим. ред.) І я запитую себе - чому я так близько це сприймаю? Це ж не моя проблема? Але вона і моя теж. Моя. Я знаю, що кожна жінка, яка дивилася той ефір, була обурена. Не думаю, що знайшлася б хоч одна, якій би ця ситуація не розбила серце. Ми всі були на місці доктора Форд. Ми знаємо, як їй", - зазначила Ембер.

Нагадаємо, Ембер Герд була одружена з оскароносним актором від 2015 до 2017 року, після чого пара зі скандалом розпалася. Ембер подала на розлучення в травні 2016 року і попросила суд "заборонити насильство в сім'ї". Заборона стосувалася 55-річного Деппа.

Акторка стверджувала, що вона неодноразово піддавалася побоям і психологічному насильству з боку екс-чоловіка. Однак Депп все заперечував і поклявся "ніколи не припиняти боротьбу" з цими безглуздими, за його словами, звинуваченнями.

Повʼязані теми:

Наступна публікація