Синці на руках, розбитий ніс та укус: подробиці побиття Гейден Панеттьєрі бойфрендом

Синці на руках, розбитий ніс та укус: подробиці побиття Гейден Панеттьєрі бойфрендом

Фото: Getty Images

Чоловіка можуть кинути за ґрати на чотири роки.

У середу, 10 липня, у Вищому суді Лос-Анджелеса відбулося слухання у справі про побиття екснареченої Володимира Кличка, акторки Гейден Панеттьєрі бойфрендом Брайаном Гікерсоном.

Як відомо, інцидент стався 2 травня. Тоді Гейден і Брайан поверталися з одного з пабів і обоє були напідпитку. Біля будинку між ними виникла суперечка. І вже всередині будинку Гікерсон наніс Панеттьєрі тілесні ушкодження, пише  RadarOnline.

У акторки були синці на руках, вусі та шиї.

"Він вдарив її по обличчю, після чого у неї запаморочилося у голові", - заявив прокурор на засіданні 23 травня в суді Лос-Анджелеса.

Під час слухання 10 липня офіцер Ембер Фіндлі засвідчила, що 2 травня прибула до будинку Гікерсона у Лос-Анджелесі о 1:45 ранку. Коли офіцер підійшла до будинку, то почула жіночий крик: "Ой, ой, ти робиш мені боляче".

Фото: Getty Images

Коли Брайн відкрив двері поліції, він не хотів пускати їх до середини, а про голоси сказав, що то з телевізора. Врешті Фіндлі наполягла на тому, щоб увійти і побачила всередині Панеттьєрі у синцях.

"Я думаю, що причиною, чому він не хотів пускати нас було те, що вона знаменитість. Я одразу помітила, що у неї на повіках синці, а обличчя набрякло. У неї були сліди на шиї ліворуч. Коли ми продовжили з нею розмову, вона зняла светр. Я побачила синці на обох руках", - розповіла Фіндлі.

Панеттьєрі поділилася з офіцером, що Гікерсон тричі вдарив її по обличчю.

"Після третього разу в неї пішла кров з носа. Вони продовжили сперечатися у будинку, а потім жертва пішла до спальні спати. Підсудний ліг на неї і руками схопив за обличчя. Жертва описала сварку, коли вони почали боротися. Він був на ній і схопив її за обличчя, гадаю, за волосся. Вони почали боротися, їй довелося пручатися", - додала офіцер поліції.

Пізніше з'ясувалося, що це не вперше, коли бойфренд підіймав руку на Панеттьєрі. Захист Гікерсона наполіг на тому, аби пом'якшити йому вирок, наголошуючи, що пара "боролася" і чоловік її "не душив". Тим не менше суддя зауважив, що поведінка Брайана є домашнім насильством і відмовив у  пом'якшенні.

Тепер Брайану Гікерсону світить позбавлення волі до 4 років. За два тижні чоловік постане перед судом і тоді буде винесений остаточний вирок.

Нагадаємо, що у травні після затримання Гікерсон вийшов на волю під заставу. Через декілька днів після побиття Брайан і Гейден гуляли містом, тримаючись за руки. Однак потім суд заборонив чоловіку наближуватися до акторки.

Повʼязані теми:

Наступна публікація