Скандал навколо Полуніна: чому пост танцюриста в Instagram спровокував багато запитань

Скандал навколо Полуніна: чому пост танцюриста в Instagram спровокував багато запитань

Скандал навколо Полуніна: чому пост танцюриста в Instagram спровокував багато запитань

Фото: instagram.com/sergeipolunin

Танцюрист досі не відреагував на ситуацію, що склалася навколо нього.

Скандал навколо українського танцюриста балету Сергія Полуніна, у якого на сторінці Instagram був опублікований пост, у якому він підтримав Володимира Путіна, продовжується.

Зауважимо, 20 листопада, саме у день народження артиста на його сторінці мікроблогу з'явився знімок президента РФ з закликом "спрямувати йому усі добрі побажання".

"На мою думку, в деяких частинах світу ЗМІ ставляться до нього несправедливо, а це неправильно. Мені боляче від цього, оскільки я був раніше в такому ж стані і знаю на собі це відчуття. Ніхто не заслуговує на те, щоб з ним поводилися погано або несправедливо", - зазначив Полунін. 

Згодом журналісти "Громадського" у телефонній розмові взяли коментар у Сергія Полуніна, у якому він відхрестився від посту, та заявив, що нічого про це не знає.

Однак, як  стало відомо, журналісти помилилися і зателефонували не тому Сергію Полуніну. Про що стало відомо з посту у Facebook чоловіка на ім'я Cергій Полунін. Він зазначив, що працівники каналу зателефонували вранці не танцівнику, а саме йому, тому не дивно, що він відреагував на запитання про Путіна з подивом та незнанням ситуації.

"На цей телефонний дзвінок сьогодні відповів я і, природно, не розуміючи про що йдеться, попросив не турбувати", - заявив тезко артиста. 

#вонаменісьогодніподзвонила Уважаемые журналисты @hromadske.ua ! вы бы проверяли изначально кому вы звоните ранним утром...

Опубликовано Сергеем Полуниным Cреда, 21 ноября 2018 г.

Варто зазначити, що сам танцівник Сергій Полунін наразі жодного коментаря стосовно посту на своїй сторінці Instagram, як виявилося, не давав.

Нагадаємо, у серпні український танцюрист Полунін виступив перед Путіним в анексованому Криму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація