Скандальний екссоліст Kasabian одружився з дівчиною, яку жорстоко побив і через яку покинув гурт

Скандальний екссоліст Kasabian одружився з дівчиною, яку жорстоко побив і через яку покинув гурт

Фото: Getty Images

"Кохання зле", - як-то кажуть.

Колишній соліст британського рок-гурту Kasabian Том Мейган приголомшив змінами в особистому житті.

Так, 40-річний музикант поєднав себе путами шлюбу з Віккі Ейджер – тією самою дівчиною, яку жорстоко побив більше року тому і через яку був змушений покинути колектив, у якому співав протягом 23 років.

Закохані одружилися у вівторок, 13 липня в одному з РАЦСів Лестера, Англія. Як розповів інсайдер, скромна церемонія відбулася у колі найближчих друзів, рідних та дітей пари, пише The Sun.

Віккі пробачила коханому / Фото: Getty Images

"Том так багато працював над собою, своїм здоров'ям, сім'єю і стосунками з Віккі за останній рік. Вони дуже кохають одне одного і з нетерпінням чекають можливості розділити залишок свого життя разом", - додало джерело.

Як відомо, у квітні 2020-го року Том Мейган у стані алкогольного сп'яніння напав на свою дівчину Віккі Ейджер. За інцидентом спостерігала дитина, яка й викликала поліцію. Лікарі, які приїхали на місце події виявили у Віккі удари колін, щиколотки, лівого ліктя і великого пальця ноги, а також червоні сліди на шиї - ознаки удушення. Факт насильства також підтвердив запис з відеоспостереження, на якому чітко все видно.

Пізніше Мейган публічно перепросив у Ейджер, звинувативши у всьому алкоголь. Мейгана тоді засудили до 200 годин громадських робіт і виплаті медичних рахунків і судових витрат. Також він мав пройти реабілітацію і перебувати під наглядом.

До цього Том Мейган покинув рок-гурт Kasabian, створений 1997-го року, і від початку існування якого був солістом. Він пояснив це тим, що хоче вирішити особисті проблеми. Та у офіційній заяві колективу йшлося, що Мейган та Kasabian розірвали робочі стосунки за обопільною згодою. Мовляв, після усіх звинувачень інші учасники гурту не можуть з Мейганом грати надалі і попросили залишити колектив.

Повʼязані теми:

Наступна публікація