Скандальний Спейсі у картузі з промовистим написом пригостив піцою папараці, який за ним стежив

Скандальний Спейсі у картузі з промовистим написом пригостив піцою папараці, який за ним стежив

Фото: Getty Images

Актор привітав фотографа з Новим роком.

Скандально відомий голлівудський актор Кевін Спейсі, якого нещодавно вперше за рік помітили на публіці, днями неочікувано здивував своїм вчинком.

Як повідомляє видання Daily Mail, актор вийшов зі свого будинку у Балтіморі вартістю шість мільйонів доларів, купив піцу і віддав її фотографу, який за ним стежив напередодні судового засідання у справі про харасмент.

На світлинах, опублікованих у виданні, видно, що зірка серіалу "Картковий будиночок" вийшов на вулицю у спортивній бейсболці з промовистим написом Retired since 2017 ("У відставці з 2017 року"). Це той самий рік, коли його звинуватили в сексуальних домаганнях і його кар'єра зазнала краху.

На відео, яке оприлюднив портал TMZ навіть чутно, як Спейсі каже фотографу, що цінує те, що той робить, і бажає йому щасливого Нового року.

Нагадаємо, відсторонений від участі в фінальному сезоні серіалу "Картковий будиночок" Кевін Спейсі нещодавно після року мовчання записав відеозвернення, у якому постав в образі свого героя із серіалу Френка Андервуда.

Повʼязані теми:

Наступна публікація