"Скрябін" в оновленому складі представив свою версію пісні Андрія Кузьменка

"Скрябін" в оновленому складі представив свою версію пісні Андрія Кузьменка

Композиція має назву "Я сховаю тебе".

Колектив "Скрябін" із Ольгою Лізгуновою, відомою як солістка "Пающіх трусов", представив на розсуд публіки пісню "Я сховаю тебе".

"Любимо, співаємо, ховаємо в серце..." – з таким підписом музиканти презентували свою нову роботу – кавер на пісню Андрія Кузьменка.

Ольга з 2010-го року співала на одній сцені з Кузьмою у складі гурту "Скрябін". Після загибелі лідера гурту артистка продовжувала виступати на концертах пам'яті як бек-вокалістка.

Сьогодні ж музиканти вперше записали пісню, в якій Лізгунова заспівала головну вокальну партію.

Гітарист та менеджер гутру "Скрябін" Олекій Зволинський зазначив, що цей трек народився спонтанно.

"Цей запис виник не заплановано – як і вся теперішня наша діяльність. Ми не розробляємо стратегію популяризації гурту, не плануємо концертів і не загадуємо наперед. Все, що зараз відбувається у "Скрябін" – реакція на запити шанувальників.  Так само – імпровізовано – народився і новий варіант пісні "Я сховаю тебе". Готуючись до концерту у Львові, що відбувся у лютому, ми записали відеозапрошення, в якому Оля заспівала під гітару цю пісню. Вийшло гарно і це наштовхнуло нас на думку, що Оля могла б заспівати й інші пісні із репертуару. А новий варіант пісні "Я сховаю тебе" ми записали у студії і тепер презентуємо нашим шанувальникам", - зазначив він.

Ольга Лізгунова назвала пісню відтворенням того, що написав Кузьма.

"Ми просто зіграли так, як відчули – не мудруючи і не намагаючись ускладнити те, що написав Кузьма. Він сказав просто про складне. А ми це відтворили".

Відеорядом до пісні музиканти використали фотографії Андрія Кузьменка. Більшість шанувальників гурту тепло сприйняли його нову роботу.

Нагадаємо, популярна художниця створила пісочний фільм у пам'ять про Кузьму "Скрябіна".

Повʼязані теми:

Наступна публікація