Слава Камінська спантеличила романтичними фото з ексчоловіком Едгаром

Слава Камінська спантеличила романтичними фото з ексчоловіком Едгаром

Фото: instagram.com/edgar_kaminskyi

Колишнє подружжя знайшло спільну мову.

Солістка гурту "НЕАНГЕЛИ" та учасниця "Танців з зірками" Слава Камінська вміє здивувати прихильників.

Так от, цього разу виконавиця спантеличила фанів спільними романтичними фото з ексчоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським. На знімках, якими Слава поділилася в Instagram, вони з Едгаром обіймаються, цілуються і тримаються за руки.

Фото: instagram.com/babaslavka
Фото: instagram.com/babaslavka

Прихильники Камінської вже зраділи, що ексзакохані знову разом, та як пояснила Камінська, вони з колишнім чоловіком знайшли спільну мову заради дітей. А авторами ніжних світлин виступили донька та син експари.

Ці фото зробили наші діти. Перше - Леонард, друге - Лаура. Коли закінчуються стосунки, кохання обов'язково трансформується. І мені дуже боляче спостерігати за парами, чиї розбирання блискавично ламають долі, а діти перетворюються на об'єкт маніпуляцій. Ми з Едгаром проробили тривалу і важливу роботу, трансформуючи кохання в дружбу, тотальне взаєморозуміння і теплі довірчі стосунки двох усвідомлених батьків. Наші діти отримують достатньо уваги з обох сторін, нам з їхнім батьком нема чого ділити і, тим більше, мірятися, хто крутіший

прокоментувала пост Камінська
Фото: instagram.com/babaslavka

Нагадаємо, що Слава та Едгар Камінські розлучилися у липні 2019 року. Ініціатором розриву став Едгар. Пара прожила у шлюбі п'ять років, у них є двоє спільних дітей – син Леонард та донька Лаура.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація