Слава Камінська зізналась, чи знайомі її діти з новим обранцем

Слава Камінська зізналась, чи знайомі її діти з новим обранцем

Фото: instagram.com/babaslavka

Також співачка розповіла, як пережила розлучення з Едгаром.

Учасниця дуету "НЕАНГЕЛИ" Слава Камінська, яку нещодавно заскочили у компанії симпатичного брюнета, поділилася правилами виховання дітей та зізналася, чи знайомі Леон та Лаура з її новим обранцем.

За словами Слави  – діти це найкраще, що сталося в її житті. Обидві вагітності артистка провела на роботі і до останнього давала концерти та знімалася в кліпах. Після обох пологів співачка вже за 2 тижні поверталася на сцену. Слава – мама лояльна, заборон у неї майже немає, вона впевнена, що все має бути дозовано. Наприклад, п’ятирічний Леон за допомогою планшета вивчає іноземні мови. Та часто щаслива матуся картає себе за те, що приділяє дітям мало уваги.

Фото: instagram.com/babaslavka

"Лаура заходить в кімнату і питає: "Мама, а чому ти спиш?", а мама чотири доби каталася по різних містах, спала в автобусі, і їй хочеться просто поспати в ліжку, щоб мене ніхто не чіпав", - поділилася співачка у програмі "Життя відомих людей".

Артистка також зізналася, що дочка Лаура у всьому її наслідує і вже навіть має власний мікрофон. Проте Слава не хоче, щоб дівчинка йшла її шляхом.

"Я не хочу, щоб вона була співачкою. Це важка праця, хоча всім здається, що ти нічного не робиш. А це така енергетика, іноді хейту стільки, що для психіки це доволі важко. До речі, Леон теж сказав, що хоче бути співаком. У них обох бездоганний слух", - заявила співачка та додалащо постійно балує дітей, хоча й розуміє, що це часом не зовсім правильно.

Фото: instagram.com/babaslavka

Однак якщо раніше Слава любила відпочивати з друзями, то тепер у неї в пріоритеті – діти, особливо після того, як влітку 2019-го шлюб артистки з пластичним хірургом Едгаром Камінським розпався. Едгар з дітьми бачиться та зазвичай вони живуть у колишньої свекрухи співачки. З новою обраницею батька Леонард і Лаура вже познайомилисяа от сама Слава з нею не знайома, проте не збирається перешкоджати спілкуванню дітей з дівчиною батька.

Едгар камінський з новою дівчиною / Фото: instagram.com/edgar_kaminskyi

Також Камінська зізналася, що колишнвй чоловік Едгар не сплачує їй аліменти.

"Мені шалено прикро, що у нас чомусь в законодавстві прописано, що все навпіл, але тягнуть на собі зазвичай все мами. Я не подавала на аліменти, грошей він мені на дітей не дає. Платить за садок. Дякую за це", - заявила зірка.

А от на запитання чи познайомила Слави свого обранця з дітьми, вона відповіла, що "так".

"Так. Звичайно вони знайомі, діти ж живуть з мамою. Потрібно показувати їм, що є і нормальні стосунки, що маму можна любити, цінувати і поважати", - підсумувала співачка.

Нагадаємо, нещодавно Слава Камінська прокоментувала, що робила з Павлом Вишняковим на відпочинку на Балі. Так, за словами співачки, вона випадково зустрілася з ним на острові.

Зауважимо, тележурнал "ЖВЛ" показує ексклюзивні інтерв'ю та життєві історії людей, які надихають і захоплюють. Відтепер тележурнал буде виходити з понеділка по п'ятницю о 18:00. Зіркові ведучі - актор Богдан Юсипчук і співачка TAYANNA розповідають про найсвіжіші новини шоу-бізнесу, політики та спорту.

Повʼязані теми:

Наступна публікація