Слідом за Львовом та Києвом: в Одесі скасували концерт Козловського

Слідом за Львовом та Києвом: в Одесі скасували концерт Козловського

Слідом за Львовом та Києвом: в Одесі скасували концерт Козловського

Фото: facebook.com/VitaliyKozlovskiy

Концерт співака, який повинен був відбутися 2 червня в одеському клубі, скасовано.

Концерт Віталія Козловського в одеському клубі Itakа скасували через його виступ 9 травня у Москві.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба громадської організації "Небайдужі".

Запланований на 2 червня концерт Віталія Козловського в одеському клубі «Itaka»скасовано організаторами. Про це нам...

Опубликовано НГО Небайдужі 21 мая 2018 г.

"Виконавець опинився в епіцентрі скандалу після того, як виступив 9 травня в Москві. Раніше він заявляв, що не знає, кому належить Крим та публічно підтримував Нелю Штепу, котра допомагала військам країни-агресора захопити місто Слов‘янськ", - повідомляється у дописі.

Варто зауважити, що Одеса стала третім українським містом, де скасували концерт співака. До цього заплановані виступи не відбулися у Львові та Києві.

Раніше повідомлялося, що одеські активісти організації "Всеукраїнська люстрація" звернулися до голови Одеської ОДА, керівництва обласних поліції і СБУ з вимогою скасувати виступ виконавця у клубі Itaka запланований на 2 червня, і як результат домоглися свого.

"Небайдужі" висловлюють подяку організаторам виступу Віталія в Одесі за скасування даного заходу, який в разі проведення стало б жестом демонстрації неповаги до українського народу, що захищає сьогодні країну від російського агресора ", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Віталій Козловський коментуючи свій виступ в РФ, заявив, що ветерани в Москві такі ж, як і в Києві, і що він залишається патріотом своєї країни. За словами співака, він не боїться цькування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація