Сміливий флірт Dan Balan та запальні танці суддів: як минули вирішальні нокаути у "Голосі країни-9"

Сміливий флірт Dan Balan та запальні танці суддів: як минули вирішальні нокаути у "Голосі країни-9"

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Також стали відомі імена всіх 16-ти учасників прямих ефірів.

Сьогодні, 31 березня, закінчилися вокальні нокаути, у яких учасники змагалися за можливість потрапити до прямих ефірів. 

Телеглядачі каналу "1+1" побачили останні нокаути дев‘ятого сезону, які стали вирішальними для команди тренерів Dan Balan та Тіни Кароль. Та нарешті всі дізналися хто з кандидатів на звання "Голос країни" потрапив у прямі ефіри і боротиметься за перемогу.

Минулого ефіру частково розпочали нокаути команда Dan Balan. За результатами минулого випуску на перше крісло сів боксер-серцеїд В'ячеслав Кретов, на друге - львів’янка Оксана Муха, а на четверте - одесит Володимир Зайончковський, який своїм виступом змусив Тіну Кароль танцювати.

Однак сьогоднішнім виступом фаворитки Dan Balan Катерини Бегу, яка переспівала хіт Земфіри "Маечки", вдалося зрушити  В'ячеслава Кретова та посісти перший стілець.

Однак виступ одного з учасників команди Dan Balan не залишив байдужим жодного з тренерів. Олександр Мороз став сучасною реінкарнацією Майкла Джексона та виконав його пісню Who is it.

Проте Dan Balan не посадив Олександра на жодний із стільців, чим викликав справжній шок своїх колег.

Взагалі цього ефіру зірковий тренер дивував своїми вчинками. Окрім того, що він привселюдно вкусив Тіну Кароль, він перший із тренерів, хто не давав стільця, а достроково припинив участь у проекті одразу трьом учасникам. 

Проте виступ останнього учасника із команди Dan Balan оцінили всі. Прихильник українського "Голосу країни" з Оману Рафі Хейтам виконав пісню Таркана Dudu, яку завершив у кріслі Тіни Кароль.

"Ти можеш сісти і на моє крісло. Це було чудово і сонячно. Я думаю вам треба на перше місце. Ви суперзірка у YouTube, я  бачила", - прокоментувала виступ Рафі Тіна Кароль.

Таким чином до прямих ефірів з команди Dan Balan дійшли: Катерина Бегу, В'ячеслав Кретов, Оксана Муха та Рафі Хейтам.

Після виступів учасників Dan Balan у вокальні "нокаути" вступила команда Тіни Кароль.

Відкрив боротьбу самородок із Знам’янки Андрій Хайат, надяскравим виступом. Співак з'явився на сцені з акордеоном та заспівав народну пісню "Летить галка через балку". В результаті виконавець зайняв перший стілець.

"Андрій, ти вже герой часу, і скільки було суперечок щодо тебе в інших програмах та телепроектах. А в нашому проекті для особливих людей є місце номер 1", - так прокоментувала виступ співака Тіна Кароль.

Також своїм виступом у команді Тіни Кароль вразила дівчина з вадою зору, але з ангельстким голосом Ксенія Бахчалова. Учасниця неймовірно виконала композицію Hijo de la Luna Mecano, та посунула Андрія Хайата і зайняла перший стілець.

Слідом за Ксенією на сцену "Голосу країни-9" вийшла 70-річна учасниця Лідія Федорівна Горошко, яка своїм виступом змусила танцювати всіх тренерів.

А от посунути Ксенію Бахчалову з першого стільця змусив переродженний артист Девід Аксельрод, який виконав композицію Сема Сміта Writings on the wall.

Закрила команду, з якою Тіна Кароль боротиметься за перемогу у прямих ефірах Ніка Тупілко, яка емоційно виконала хіт гурту "Бумбокс" "Вахтерам", та змусила есь зал аплодувати їй стоячи.

"Сьогодні прозвучала вперше пісня "Бумбокса". Гребсти цю пісню до кінця і робити це потужно - це був твій виклик. Я знаю, що в тебе немає іншої сцени, окрім цієї. Ти допомагаєш батькам і співаєш, коли робиш бургери. Я хочу, щоб ти це припинила і закрила двері до своєї бургерної і зайняла четверте місце і пішла у фінал", - так прокоментувала виступ своєї підопічної Тіна Кароль.

Отже у прямих ефірах глядачі побачать учасників із команди Dan Balan: Катерину Бегу, В'ячеслава Кретова, Оксану Муху та Рафі Хейтама.

Команда MONATIK: Андрій Карпов, брати Таранцови, Вікторія Олійник та Аліна Підлужна. 

Команда Потапа: Карина Арсентьєва, Вікторія Ягич, Арсеній Журавель та Богдана Ренк. 

Команда Тіни Кароль: Девід Аксельрод, Ксенія Бахчалова, Андрій Хайат та Ніка Тупілко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація