Сміливий Олег Винник у розстібнутій сорочці показав, як здав кров

Сміливий Олег Винник у розстібнутій сорочці показав, як здав кров

Артист долучився до важливої соціальної місії.

Український співак та учасник "Танців з зірками" Олег Винник став почесним гостем на відкритті реконструйованого центру крові Biopharma "Черкаси-Плазма", яке відбулося 29 липня в рідній області співака.

Таким чином музикант вирішив привернути увагу до важливої ​​проблеми нестачі донорів в Україні, продемонструвати соціально-відповідальну позицію і власним прикладом надихнути українців добровільно здавати кров для створення життєво необхідних ліків.

Донорство – одна з найпочесніших місій, які може вибрати людина. Поділившись частинкою своєї крові, ми потенційно можемо комусь врятувати життя. Я дуже радий, що на моїй малій батьківщині з'являються такі інноваційні, комфортні центри, і вдячний можливості підтримати важливу соціальну місію

зазначив Олег Винник

Після офіційного відкриття центру і спілкування з пресою артист вирушив до зали донацій для здачі крові, де для нього підготували спеціальне брендоване крісло.

Олег Винник став донором крові і закликав долучитися до доброї справи інших

Олег Винник став донором крові і закликав долучитися до доброї справи інших

Мій батько був почесним донором. Можливо, і я зможу продовжити його справу

поділився виконавець і побажав усім здоров'я

Нагадаємо, що раніше Олег Винник відреагував на те, що його фанатки називають себе "вовчицями". Артист зізнався, що не в захваті від такого "нав'язування".

Повʼязані теми:

Наступна публікація