Ксенія Собчак вперше прокоментувала бійку Віторгана з ймовірним коханцем

Ксенія Собчак вперше прокоментувала бійку Віторгана з ймовірним коханцем

Фото: Getty Images

Таблоїди підозрюють, що любовний трикутник Собчак - не справжній, а є продуманим піар-ходом.

Телеведуча Ксенія Собчак обурилася увагою громадськості до конфлікту її чоловіка Максима Віторгана з режисером Костянтином Богомоловим.

"Читаю Топ-Яндекс другий день поспіль і *******. Театральні прем'єри людей цікавлять набагато менше, ніж особисті розбірки. Але при цьому мені, а не тим, хто виводить це в топи, закидають "скандальність" і "Дом 2"! Як говорив Довлатов, "Сталін тиран, але хто написав мільйон доносів?" - написала Собчак у своєму Telegram-каналі.

Пізніше Собчак прокоментувала фотографію Максима Віторгана, яку опублікувала на своїй сторінці 22-річна дочка актора Поліна. На ній Віторган їсть тістечко. Собчак побажала йому смачного, на що той відповів: "І вам!".

Фото: instagram.com/polinavitorgan

Нагадаємо, 21 січня ЗМІ повідомили, що актор Максим Віторган побив режисера Костянтина Богомолова, якому чутки приписують роман із Ксенією Собчак.

Віторган прийшов у кафе, де перебували Собчак і Богомолов, викликав опонента на вулицю і розбив йому ніс. У Мережі з'явилося відео з камер спостереження у закладі та на вулиці.

Жодна зі сторін конфлікту офіційно не коментувала те, що сталося. Наступного дня після інциденту Богомолов в Instagram зізнався, що отримав перелом носа в двох місцях і зміщення кісток черепа, не згадавши при цьому Віторгана.

Своєю чергою Собчак, коментуючи повідомлення про відхід з видання L'Officiel, заявила, що не сподівається на погашення заборгованості за зарплатою, і додала: "Сьогодні у мене проблеми більш масштабні, ніж невиплачена зарплата".

Зазначимо, що російські таблоїди і фани зіркового сімейства підозрюють, що історія з подружньою зрадою не справжня, а була вигадана для піару і привернення уваги до нового телепроекту Собчак.

Зокрема, "Комсомольська правда" вказує, що одного разу телеведуча вже провернула такий трюк. Так,  минулого року друг родини розповсюдив у ЗМІ інформацію про другу вагітність Собчак, яка не підтвердилася. Але ажіотаж навколо цієї теми збігся з часом виходу її реаліті-шоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація