Софія Ротару скасувала виступ на "Пісні року" у Росії

Софія Ротару скасувала виступ на "Пісні року" у Росії

Софія Ротару скасувала виступ на "Пісні року" у Росії

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Концертний директор артистки пояснив її відмову.

Легендарна співачка Софія Ротару, яка нещодавно налякала шанувальників своїм станом здоров'я, скасувала свій виступ на "Пісні року" у Росії. 

Артистка вперше не відвідала премію, на якій була присутня 43 рази, про це йдеться у "Сніданку з 1+1".

Також інформацію підтвердив син Софії Михайлівни, Руслан Євдокименко, який у особистому повідомленні Руслану Сенічкіну зазначив, що Ротару вперше не відвідала "Пісню року".

Фото: скриншот з відео

Концертний директор народної артистки Ігор Курилів повідомив, що відмова співачки від гастролей в Росії пов'язана з різким загостренням російсько-українських відносин та воєнним станом в Україні.

"Ну як чому? По-перше, здоров'я. По-друге, ви ж знаєте, які події відбуваються між Україною і Росією. Кордони закриті, воєнний стан", - наводить слова Курілева ФАН.

Як зазначив представник співачки, Ротару 2018 року не зніматиметься ні в "Пісні року", ні в "Золотому грамофоні". Крім того, співачка також відмовилася виступати на будь-яких корпоративах в Росії.

Однак зазначимо, що "Пісня року" не залишилася без українських артисток, адже і Таїсія Повалій, і Світлана Лобода, і Ані Лорак залюбки виступили на премії.

Нагадаємо, нещодавно Ані Лорак, Віра Брежнєва, Світлана Лобода та ще декілька українських виконавців були відзначені російською премією у Москві.

Повʼязані теми:

Наступна публікація