Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя став молодіжним послом ООН

Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя став молодіжним послом ООН

Соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя став молодіжним послом ООН

Фото: instagram.com/antytila_official

Музикант відповідатиме за участь молоді в усіх державотворчих процесах.

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який нещодавно разом з дружиною співачкою Alyosha підписали меморандум про співпрацю з агенцією ООН – UNFPA, тепер офіційно вважається молодіжним послом ООН.

Про це повідомляє артист на офіційній сторінці гурту "Антитіла" в Instagram.

Представники ООН з Тарасом Тополею підписали Меморандум про взаєморозуміння між Представництвом Дитячого Фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, Міністерством молоді та спорту України. Тепер музикант зможе активізувати участь молоді в усіх державотворчих процесах України.

Під керівництвом ООН Тарас Тополя відповідатиме за розвиток молоді в Україні та розв'язуватиме актуальні питання з цієї сфери.

Фото: instagram.com/antytila_official

"Мені приємно бути долученим до цієї справи. Два роки тому ми швидко порозумілися із командою U-Report. Завдяки долученню до таких проектів молодь безпосередньо впливає на зміни в нашій державі", - коментує співак.

Варто зазначити, що це не перша робота Тараса Тополі з агенцією ООН. Ще 2017 року музикант підтримав подію у рамках проекту "Щастя у 4 руки", а саме "Тату, почитай мені!". Пізніше артист разом із сином Романом стали обличчями національної кампанії "Я піклуюсь про свою дитину, так само як моя дружина".

Нещодавно, на гурт "Антитіла" подали до суду. Соліст Тарас Тополя детально розповів, через що колектив потрапив у скандал.

Повʼязані теми:

Наступна публікація