Соліст Little Big Ілля Прусікін розлучається з дружиною

Соліст Little Big Ілля Прусікін розлучається з дружиною

Фото: instagram.com/smelaya_ira

Артист та співачка Tatarka прожили у шлюбі чотири роки та виховують дворічного сина.

Соліст популярного російського гурту Little Big Ілля Прусікін та його дружина, співачка Tatarka, справжнє ім’я якої Ірина Смєлая, розлучаються.

Артисти записали відеозвернення, де розповіли прихильникам сумну звістку. Ексзакохані  зазначили, що розривають стосунки без скандалів та залишаються друзями. Ілля та Ірина, які прожили в шлюбі чотири роки та виховують дворічного сина Добриню, повідомили, що вже давно переживають кризу і це рішення ухвалили ще в грудні минулого року.

Це не спонтанне рішення. Ми думали десь півроку. Ми залишилися друзями. Ми нарешті поговорили. У нас були претензії одне до одного, їх накопичилося занадто багато. Якби ми залишилися разом заради дитини, ми обидва були б нещасні

розповів Прусікін
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilia Prusikin / Илья Прусикин (@iliyaprusikin) on

За словами Tatarka, однією з причин розлучення став складний графік Прусікіна. Він постійно пропадав у студії, на зніманнях або концертах. Також виконавці зізналися, що не розуміють, чому деякі люди прагнуть зберегти сім'ю лише заради дитини. На їхню думку, малюк буде щасливий поруч із щасливими батьками, а не які страждають у стосунках.

Розлучення відсвяткуємо в стриптиз-клубі

зазначили артисти

Зауважимо, Ілля Прусікін та Ірина Смєлая познайомилися 2014 року. За два роки пара пішла під вінець, а 2017 – у них народився син.

Нагадаємо, російський гурт Little Big мав представляти Росію на конкурсі "Євробачення-2020". Артисти виступали б з піснею UNO.

Повʼязані теми:

Наступна публікація