Солістка "ВІА Гри" Еріка Герцег показала свої фото до приголомшливого схуднення

Солістка "ВІА Гри" Еріка Герцег показала свої фото до приголомшливого схуднення

Солістка "ВІА Гри" Еріка Герцег показала свої фото до приголомшливого схуднення

Фото: Hello!

Артистка скинула 35 кілограмів через нещасливе кохання.

Нині зваблива "віагрянка" Еріка Герцег до потрапляння у дівочий гурт була доволі пухкенькою. Цього факту зірка не приховувала, втім показати, як тоді виглядала наважилася лише нині.

28-річна співачка розповіла свою історію схуднення та поділилася секретами харчування із HELLO.

За словами артистки, причиною втрати ваги стало нещасливе кохання. Майбутня секс-символ зустрічалася із хлопцем, котрий згодом її кинув через "неідеальність".

Фото: instagram.com/erikaherceg

"Я усе життя була пишною дівчинкою, навіть трошки гладенькою. І ось 9 років тому вирішила схуднути. На той момент я перебувала в стосунках з одним молодим чоловіком, це було перше кохання. І він кинув мене через те, що я далека від ідеалу і мала зайву вагу. Мені здавалося, що більше я не знайду взаємної любові, адже людям байдуже те, що у тебе всередині, - вони дивляться тільки на зовнішній вигляд. Але переживання послужили каталізатором мого перетворення. Ми розлучилися. І я взялася за себе", - пригадує Еріка.

Зірка не приховує: перші спроби схуднути не відповідали канонам правильності. Вона різко обмежила кількість спожитих калорій та мучила себе тренуваннями.

Еріка Герцег до схуднення / Фото: Hello!

Таким способом за вісім місяців співачка втратила 35 кілограмів, але коли життя увійшло у звичне русло цифра на вагах стала зростати. Тоді артистка вирішила контролювати масу тіла правильно.

Еріка Герцег до та після схуднення / Фото: Hello!

"В Інтернеті виявилося достатньо інформації, і ось я вже почала варити собі каші вранці і робити легкі салати на обід. Багатьом із цих принципів харчування я дотримуюся донині. Наприклад, ніколи не їм м'ясо і гарнір разом, споживаю білок і вуглеводи виключно окремо. Плюс я завжди ношу з собою фрукти, щоб була можливість перекусити, де б я не перебувала. Єдине, що я вважаю припустимим з'їсти ввечері перед сном, - це кефір з 1-2 відсотками жирності (я проти знежирених молочних продуктів)", - наголошує Герцег.

Фото: instagram.com/erikaherceg

Фото: instagram.com/erikaherceg

Окрім правильного харчування, важливе місце в житті виконавиці посідає регулярні силові та кардіотренування. При цьому Еріка іноді дає собі слабину та дозволяє поласувати не зовсім дієтичними продуками.

Фото: instagram.com/erikaherceg

Наостанок, підкреслює зірка, ключовими у процесі підтримання ваги є гармонія та відчуття міри. А постійну дієту зірка називає образом життя.

До слова, іноді фани у коментарях до численних пікантних світлин артистки у фотоблозі зазначають, що вона аж надмірно худа.

Фото: instagram.com/erikaherceg

Нагадаємо, нині Еріка Герцег хизується фігурою у журналах. Зокрема, співачка знімається для чоловічих глянців оголеною.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Схуднення та здорове харчування
Наступна публікація