Соломія Вітвіцька у розкішній сукні привітала оркестр ЗСУ з ювілеєм

Зірка "1+1" стала ведучою святкового заходу.

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька, яка сіла у інвалідний візок заради соціального експерименту, провела концерт з нагоди 70-річчя створення Заслуженого академічного оркестру Збройних Сил України у Київському національному академічному театрі оперети.

Саме цей військовий оркестр першим виконав і записав Державний гімн України, його музиканти були учасниками всіх свят і парадів у Києві.

Зірка телеканалу "1+1" поділилася враженнями від урочистого заходу.

"Я познайомилася з оркестром ще минулої осені, коли разом із українськими артистами організовувала перший концерт на Сході – тоді в штабі АТО в Краматорську перебував мій брат і для мене було важливо підтримати військовослужбовців саме там. Народний артист України та полковник Володимир Дашковський посприяв організації нашого заходу. Тому, коли мене запросили провести святковий концерт зразково-показового оркестру ЗСУ, я залюбки погодилася.

Складно описати словами, наскільки вражає масштабність, енергетика та злагодженість великої кількості людей на одній сцені.

Для мене було честю в цей день працювати разом з іменинниками" - розповіла Соломія Вітвіцька.

Особливо вразив Соломію артист оперети Сергій Авдєєв, який нині мобілізований і водночас працює диригентом танкового батальйону. До привітань військовому оркестрові  приєдналися народна артистка України Ірина Даць, Фемій Мустафаєв, Національна заслужена академічна капела бандуристів України "Думка", квартет DEК.RU Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтва, шоу-гурт "Альтана" та інші.

Спеціально для Соломії Вітвіцької для виступу на ювілейному концерті Заслуженого військового оркестру Збройних Сил України українська дизайнерка Лілія Братусь створила яскраву довгу сукню зі стилізованими етнічними орнаментами.

Сьогодні Заслужений Академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України очолюють художній керівник, підполковник Ігор Биковський, його заступником виступає підполковник Любомир Сукенник. Диригентом оркестру є Заслужений працівник культури України підполковник Валерій Вінніков, а військовим диригентом - майор Борис Школовий. 

Нагадаємо, ведуча ТСН Соломія Вітвіцька підтримала аукціон на допомогу родині режисера Сенцова.

Повʼязані теми:

Наступна публікація