Жагуча Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії й оцінила свої шлюби з Бредом Піттом і Джастіном Теру

Жагуча Дженніфер Еністон знялася у новій фотосесії й оцінила свої шлюби з Бредом Піттом і Джастіном Теру

Фото: Elle

Акторка, якій скоро виповниться 50 років, не виключає, що в майбутньому стане мамою.

Голівудська акторка Дженніфер Еністон, яка нещодавно вперше розповіла про ворожнечу з померлою мамою, знялася у фотосесії для обкладинки модного американського глянцю Elle.

На фото 49-річну зірку серіалу "Друзі" можна побачити у сміливих і спекотних образах. Всі кадри зроблені в пустелі.

На одному зі знімків колишня Бреда Пітта позує у білій майці на голе тіло. На другому фото Дженніфер одягла шкіряну коричневу сукню без бретелей. На третьому кадрі знаменитість продемонструвала стрункі ніжки у сріблястій туніці.

Фото: Elle

Акторка, якій скоро виповниться 50 років, виглядає на фото набагато молодшою за свій вік.

"Ми живемо в суспільстві, яке пропагує жінкам: до цього віку ви повинні бути одружені, а до цього - у вас повинні з'явитися діти. Це все казка. Це ті рамки, з яких ми всі повільно намагаємося вирватися", - сказала Дженніфер в інтерв'ю виданню.

Крім того, акторка прокоментувала свої попередні шлюби з Бредом Піттом і Джастіном Теру.

Фото: Elle

"У мене немає відчуття порожнечі. Мої шлюби, я в цьому переконана, були успішними. І коли вони підійшли до фінальної межі, був зроблений вибір. Ми вирішили бути щасливими. Іноді союз перестає бути щасливим... Все гаразд. Це не провал", - наголосила Еністон.

Вона поділилася, що вона воліє відчувати щастя у кожному моменті, а не чекати міфічного щасливого кінця.

"Чому ми хочемо щасливого кінця? Як щодо просто щасливого існування? Щасливий процес? Ми всі постійно в процесі. Те, що кількісно визначає щастя у чиємусь житті, не є ідеалом, який був створений в 50-х роках. Можливо жінки ще не зрозуміли, що у них є сила, що вони здатні досягти почуття внутрішнього щастя", - розмірковує акторка.

Фото: Elle

Також Еністон, в якої поки немає дітей, не виключає, що в майбутньому стане мамою. "Хто знає, що мене чекає у майбутньому, якщо говорити про дітей і нові стосунки. Наука і диво дозволяють нам робити пізніше те, що зазвичай відбувається раніше", - зауважила зірка.

Зазначимо, що першу фотосесію після розлучення із Джастіном Теру акторка провела для видання InStyle, в інтерв'ю якому поділилася своїми переживаннями і ставленням до материнства.

Повʼязані теми:

Наступна публікація