Спейсі після року мовчання випустив відеозвернення в образі героя "Карткового будиночка"

Спейсі після року мовчання випустив відеозвернення в образі героя "Карткового будиночка"

Це сталося в день, коли проти нього почався судовий процес.

Американський актор Кевін Спейсі записав відеозвернення, виступивши публічно вперше з жовтня минулого року, коли він опинився в епіцентрі низки секс-скандалів.

Спейсі опублікував відео під назвою Let Me be Frank (гра слів – дозвольте мені бути Френком/дозвольте мені бути щирим) на своєму каналі в Youtube, на якому цілий рік не було ніяких оновлень.

Актор в образі Френка Андервуда з "Карткового будиночка" звертається до глядачів, розповідаючи про події в серіалі, які можна зрозуміти і як натяки на секс-скандали.

Спейсі сказав, що він знає, чого хочуть глядачі: "Ви хочете, щоб я повернувся".

"Деякі вірили й чекали, затамувавши подих, щоб почути мої зізнання. Вони готові померти, щоб змусити мене заявити, що все сказане — правда і що я отримав те, на що заслуговував", — заявив актор.

Також він додав, що "скоро всі дізнаються правду" і що насправді ніхто не бачив, як він помирає. В кінці свого звернення Спейсі одягає перстень Френка Андервуда.

В цей же день, за кілька годин до публікації відео, прокуратура штату Массачусетс заявила про початок судового процесу проти Спейсі. Його підозрюють у сексуальних домаганнях до 18-річного сина американської тележурналістки.

Нагадаємо, секс-скандал з Кевіном Спейсі розпочався восени 2017 року, коли більше 15 осіб розповіли про домагання з його боку. З того часу актора не тільки звільнили з серіалу "Картковий будиночок", але і вирізали всі сцени з його участю з фільму "Всі гроші світу", замінивши його Крістофером Палмером.

Зараз Спейсі зробив спробу повернутися до великого кіно, проте фільм з його учвсть з тріском провалився в прокаті.

Кевіна Спейсі знову звинуватили у домаганнях

Кевіна Спейсі знову звинуватили у домаганнях

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація