Співачка Lama ризикувала життям на зніманнях нового кліпу у Лісабонскій Рів’єрі

Співачка Lama ризикувала життям на зніманнях нового кліпу у Лісабонскій Рів’єрі

У новій відеороботі на композицію "Привіт, привіт" співачка закрутила роман з гітаристом.

Співачка Lama, яка на початку березня випустила lyric-відео на композицію "Привіт, привіт", наразі поділилася тизером кліпу на цю пісню.

Режисером музичної роботи став Віктор Скуратовський.

Співпраця фронтвумен Lama (Наталі Дзеньків) з українським кліпмейкером Віктором Скуратовським ледь не закінчилась фатально прямо на знімальному майданчику.

Знімання були сплановані заздалегідь і мали відбуватися в Португалії - в лісі та на березі океану Sintra-Cascais Natural Park.

Коли вся команда вже прибула до Лісабону, в країні оголосили штормове попередження. Але, незважаючи на це, знімання було вирішено продовжувати.

По сюжету кліпу Lama мала заходити далеко в океан, а головний герой, залишаючись на березі, проводжати її поглядом.

Але в той самий момент, коли знімали фінальний дубль цієї сцени, співачку раптово накрило великою хвилею і збило з ніг. Це було настільки неочікувано, що вся знімальна група кинулася рятувати артистку, але головний герой (музикант гурту Lama), який знаходився найближче до Наталі, встиг допливти до неї і, коли штормові хвилі почали затягувати співачку під воду, схопив її в останній момент і виніс на руках до берегу.

Як закінчиться романтична історія двох закоханих дізнаємося вже зовсім скоро!

Нагадаємо, наприкінці минулого року співачка Lama розповіла про сексуальні стосунки з молодшим від неї 15 років хлопцем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація