Співачка Пінк детально описала симптоми COVID-19 у її трирічного сина

Співачка Пінк детально описала симптоми COVID-19 у її трирічного сина

Фото: Associated Press

Артистка поділилася, що вже два дні у малюка нема температури.

Американська співачка Пінк зізналася, що останні три тижні були найстрашнішими у її житті.

Виконавиця поділилася, що вперше так багато молилася і плакала. А все через те, що її родину не оминув новий коронавірус, який підхопила і артистка, і її трирічний син Джеймсон. І якщо раніше про перебіг своєї хвороби Пінк вже говорила, то про те, як вірус переніс її малюк – розповіла вперше.

На шоу Еллен ДеДженерес знаменитість поділилася, що спочатку захворів Джеймсон.

"Це почалося з Джеймсона. Трирічні діти часто хворіють, але 14 березня у нього почалася лихоманка. Ми були на карантині від 11 березня. Спочатку у нього була лихоманка, температура то підіймалася, то опускалася. Тоді у нього були болі в животі, діарея і біль у грудях, а потім головний біль. А потім біль у горлі… Кожен день був якийсь новий симптом. А потім знову з'явилася лихоманка і не проходила. Температура почала все збільшуватися і збільшуватися. І в певний момент досягнула 39,4", - розповіла подробиці захворювання у сина Пінк.

Пінк з сином з сином Джеймсоном / Фото: Getty Images

Разом з тим зірка детальніше розповіла, які симптоми були у неї. Пінк припускає, що захворіла 16 березня.

"Мені було дуже погано, я дуже втомилася. Я почувалася трохи застудженою, мене нудило, але у мене ніколи не було лихоманки. У мене не було того, що лікарі радять у себе шукати. Все життя у мене була астма, і вперше за 30 років мені знадобився інгалятор, бо одну ніч я не могла дихати. Саме тоді я почала дуже боятися", - зізналася співачка.

За словами Пінк, зараз і їй, і сину стало набагато легше. А у хлопчика вже два дні, як немає температури. Говорячи про хворобу, яку вони з Джеймсоном перенесли, співачка не змогла стримати сліз. Окрім того, артистка відповіла критикам, які звинувачували її в тому, що вона пройшла тест.

"Покажіть мені людину, яка відмовилася б від тесту з хворою трирічною дитиною на руках", - сказала Пінк, хоча і визнала, що люди повинні "злитися" через нестачу тестів.

 Нагадаємо, що минулого тижня співачка Pink поділилася, що вона інфікувалася коронавірусом та вже встигла вилікуватися. Разом з тим артистка обурилася на державу за те, що вона не в змозі зробити тестування на COVID-19 більш доступним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація