Співачка Селена Гомес розсекретила, хто зможе підкорити її серце

Співачка Селена Гомес розсекретила, хто зможе підкорити її серце

Фото: Associated Press

Артистка стала гостею ранкового шоу.

Американська співачка Селена Гомес, яка нещодавно натякнула на зраду Бібера, розсекретила, хто зможе підкорити її серце.

Днями 27-річна артистка стала гостею ранкового шоу британської радіостанції Capital FM, передає Fox News. Формат програми був трішки незвичним - запитання співачці ставив не ведучий, а попередній гість. Так, Джейсон Деруло попросив поради в іменитої артистки, щодо того, як поводитися чоловікові на першому побаченні. Крім того, він запитав, які залицяння Селені до вподоби найбільше.

Фото: Associated Press

У відповідь Селена зазначила, що їй подобається, коли все відбувається в компанії. "Для мене це комфортно, коли я можу знати когось із присутніх. Мені подобається, коли зі мною знайомляться природним шляхом, і я сподіваюся, що той, хто це робить, цікавиться мною, а не моїм ім'ям. Так, це досить важко, але це кращий спосіб", - зізналася співачка.

Фото: Associated Press

Також, за словами Селени, їй імпонують щирі люди і вона, зазвичай, одразу може визначити, які наміри у чоловіка.

"У перші п'ять секунд я можу зрозуміти, що цій людині потрібно тільки одне. Також можу відчути, що, наприклад, ось це хороший хлопець. Я люблю веселих і не люблю зарозумілих, показушних. Я люблю завзятих, ризикованих, але приземлених і класних", – додала знаменитість.

Нагадаємо, нещодавно Селену Гомес розкритикували за "занадто дорослий образ".

Повʼязані теми:

Наступна публікація