Співачка Йолка називає дітей "утятками" і не в захваті від них

Співачка Йолка називає дітей "утятками" і не в захваті від них

Йолка не в захваті від дітей / Фото: ТСН.ua

Артистка розповіла про своє особливе ставлення до дітей.

Співачка Йолка виступила в Києві з новою програмою за назвою "Негучний концерт", йдеться у сюжеті "ТСН. Особливе"

Артистка змогла зібрати повний аншлаг у столичному Жовтневому палаці. На сцені палацу вона вийшла  у блузі з камінням та смарагдовій довгій спідниці.

Зазначимо, послухати улюблену виконавицю прийшли не лише дорослі шанувальники, а й найменші віддані прихильники Йолки. Щоправа, сама співачка величезного захвату від дітей не відчуває

"Ця любов дуже кумедна, зворушлива, трепетна, дуже цінна для мене, тому що ці "утятки", їх не обдурити. Хоча у мене з дітьми дивні стосунки, ну вау, дитина, тобто я не відчуваю захоплення побачивши дітей", - зізналася артистка.

Сама ж 31-річна Йолка поки що навіть не задумується над тим аби обзавестися власними нащадками. Відомо лише, що у 2010 році вона побралась із Сергієм Астаховим, тоді безробітним, тепер - адміністратором співачки.

Справжнє захоплення, зізнається Йолка, у неї викликає її родина - маму та сестру Ліза обожнює. Навідати ужгородських родичів Йолка збирається на новорічні свята. Нинішня москвичка запевнила, що українкою залишиться назавжди.

Нагадаємо, у середині квітня співачку Йолку визнали іконою стилю у Москві. Всесвітньо відомий кутюр'є В'ячеслав Зайцев висловив компліменти артистці.

Йолка дала відверте інтерв'ю ТСН.Особливе

Йолка дала відверте інтерв'ю ТСН.Особливе

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація