Співачка звинуватила екс-соліста Backstreet Boys у зґвалтуванні: Він кинув мене на ліжко і заліз на мене

Співачка звинуватила екс-соліста Backstreet Boys у зґвалтуванні: Він кинув мене на ліжко і заліз на мене

Нік Картер / Фото: Getty Images

У секс-скандалі з'явився новий фігурант.

Не встигли юзери засудити поведінку режисера Бретта Ретнера, який домагався жінок у компанії зі своїм другом-продюсером Расселом Сіммонсом, як у них з’явився новий привід для обговорень.

Цього разу усю правду про пережите зґвалтування розповіла американська співачка і акторка Мелісса Шуман. Вона заявила, що стала жертвою екс-соліста Backstreet Boys Ніка Картера.

Про пережите дівчина детально розповіла у своєму блозі.

За словами Шуман, інцидент стався 2002-го року. Тоді Меліссі щойно виповнилося 18, а Картеру було 22. Артисти вдвох були задіяні у телевізійному фільмі.

Мелісса Шуман / Фото: Getty Images

Картер запросив Шуман до себе додому, де вони поцілувалися. Далі Мелісса сказала Ніку, що не хоче форсувати події. Однак той нібито розлютився і примусив дівчину до орального сексу.

Після цього, розповіла співачка, Картер відвів її до кімнату, де зґвалтував.

"Він кинув мене на ліжко і заліз на мене. Я сказала йому, що я незаймана, і що не хочу займатися сексом. Я сказала, що бережу себе для майбутнього чоловіка. Я повторювала це знову і знову. А він прошепотів мені на вухо: "Я можу бути твоїм чоловіком", - написала Шуман.

Про те, що сталося, співачка одразу розповіла своєму менеджеру, однак той відмовив її подавати на Картера до суду, мовляв, щоб вона не псувала собі кар’єру, оскільки на Картера працюють серйозні юристи.

За словами Шуман, вона вирішила розповісти цю історію після того, як побачила в Інтернеті статтю про те, як Картер одного разу домагався фанатки.

Нагадаємо, тема зі зґвалтуванням стала дуже актуальною у США за останній час. Так, у сексуальних домаганнях спочатку був звинувачений кіномагнат Гарві Вайнштейн, потім актор Кевін Спейсі, за ними були Джон Траволта, Бретт Ретнер та інші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація