Сподобалась її смерть: Герінгтон назвав улюблену сцену з дружиною в "Грі престолів"

Сподобалась її смерть: Герінгтон назвав улюблену сцену з дружиною в "Грі престолів"

Фото: Associated Press

Актор здивував своїм повідомленням.

Відомий британський актор Кіт Герінгтон, відомий за роллю Джона Сноу в "Грі престолів", який нещодавно розповів про важкі випробування під час знімань серіалу, наразі назвав свою улюблену сцену фентезійної саги.

За словами зірки, які передає видання People, його улюбленим епізодом у сазі стала смерть на його руках коханої здичавілої Ігрітт, яку саме грала дружина Герінгтона Роуз Леслі.

"Мені сподобалася її смерть. Я знаю, що це звучить дивно. Я думаю, що вона прекрасно впоралася. І це був перший момент, коли в серіалі використовувалися уповільнені знімання. Мені здається, що ця сцена, коли на задньому плані відбувалася битва, була дуже красивою. Це було одне з найбільш незвичайних знімань", - зазначив актор.

Зауважимо, Кіт та Леслі одружилися в Шотландії в червні 2018 року. Пара познайомилася на зніманнях "Гри престолів" 2012-го року.

Нагадаємо, нещодавно зірки "Гри престолів" розповіли, які сцени з серіалу шокували їх найбільше. Тоді Герінгтон назвав найбільш приголомшливим епізодом смерть свого персонажа та додав, що улюбленим партнером на знімальному майданчику вважає Леслі.

Повʼязані теми:

Наступна публікація