Спокуслива Аліна Гросу станцювала на склі в mood-video на українськомовний трек

Спокуслива Аліна Гросу станцювала на склі в mood-video на українськомовний трек

Артистка представила відео на пісню "МІРІАДА".

Співачка та акторка Аліна Гросу, вона ж GROSU, потішила фанатів відеоновинкою.

Артистка представила публіці mood-video на українськомовний трек "МІРІАДА". Чуттєві танці, легкість, абсолютно новий образ Аліни в кадрі — такою стала відеореалізація треку в незвичному для виконавиці східному стилі. Підготовка до знімань відбувалася в дуже стислі строки, а процесом роботи керувала сама Гросу.

"У відео хотілося втілити стихію повітря, в чому нам дуже допомогло багато танців і... 100 кіло борошна! Думаю, таким чином "МІРІАДА" надихне людей і на пристрасть, і на кохання, і на приготування чогось смачного. Ми з балетом танцювали на тонкому склі й дещо переймалися щодо його цілісності", – прокоментувала зірка.

Артистка поділилася, що отримувала багато повідомлень у Мережі із проханням випустити пісню українською. Зірка відстежувала сотні варіантів демок та шукала щось особливе. "МІРІАДА" — це історія про безмежне та всепоглинаюче кохання до чоловіка.

"МІРІАДА" — саме та робота, з якою я розпочинаю серію україномовних релізів", – заінтригувала співачка.

У коментарях юзери оцінили відео та саму пісню.

  • Той момент, коли немає до чого причепитися... Що не пісні, то хіт. Крута, обожнюю... А за те, що українською мовою – окреме дякую
  • Кліп витриманий в одному стилі і дуже підходить під пісню. На Аліну неможливо надивитися, крута, розумничка! Пісня українською супер
  • Вау, кліп просто неймовірний, неможливо відірвати погляд. А танці просто пушка!
  • Нарешті українською! І образ, і пісня – все склалося! Тобі дуже личить!

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу у відвертому корсеті похизувалась пишним декольте. Співачка поділилася світлинами зі знімань нового кліпу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація