Справжній "Вовк з Волл-стріт" подав позов до суду на творців фільму

Справжній "Вовк з Волл-стріт" подав позов до суду на творців фільму

Фото: Associated Press

Джордан Белфорт вимагає чималеньку суму.

Американський оратор-мотиватор Джордан Белфорт, якого зіграв Ді Капріо у стрічці "Вовк з Волл-стріт", подав позов до суду на творців фільму.

Як пише BBC, колишній брокер вимагає у компанії Red Granite Pictures 300 мільйонів доларів. А все через те, що генеральний директор картини пов’язаний із шахрайством. Адже у липні продюсера Ризу Азіза, який є пасинком колишнього прем'єр-міністра Малайзії, дійсно затримали у справі про відмивання грошей.

Фото: Getty Images

Бізнесмен стверджує, що Red Granite Pictures його обманула під час продажу прав на екранізацію своєї автобіографії. Його юристи зауважили, що якби Джордан знав про махінації малайзійців, то ніколи б не погодився на продаж прав.

Втім, у відповідь адвокат Меттью Шварц, який представляє студію, заявив, що "позов Джордана Белфорт - це відчайдушна і надзвичайно іронічна спроба вийти з угоди, яка вперше в його житті зробила його багатим і знаменитим законним способом".

Зауважимо, фільм "Вовк з Волл-стріт" – біографічна драма режисера Мартіна Скорсезе, яка вийшла в світ 2013 року. Екранізація зібрала в прокаті 392 мільйони доларів.

Нагадаємо, днями барабанник Аerosmith подав до суду на гурт.

Повʼязані теми:

Наступна публікація